سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ ذرت | طرز تهیه سوپ ذرت


مواد لازم برای سوپ ذرت
 
کنسرو ذرت:2 قوطی، 800 گرم
روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
پیاز سفید متوسط:یک عدد، نگینی شده
سیر:2 حبه، رنده شده
فلفل سفید:یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک و فلفل:به میزان لازم
آب مرغ:یک و نیم لیتر
خامه:یک دوم پیمانه
 

سوپ ذرت | طرز تهیه سوپ ذرت
 
 
طرز تهیه سوپ ذرت
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
 
سه چهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از 3 دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید. سوپ را 20 دقیقه بپزید.
 
به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید.
 
 
 

سوپ ذرت | طرز تهیه سوپ ذرت
نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت

سوپ ذرت جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوپ ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ ذرت ، طرز تهیه سوپ ذرت