شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی | طرز تهیه اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان


مواد لازم برای اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان
 
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 800 گرم
نمک 1/2 قاشق چای خوری
ریحان 1 شاخه
اسپاگتی 450 گرم
 
 

اسپاگتی | طرز تهیه اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان
 
 
طرز تهیه اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان
 
سیرها را ریز خرد کنید.
می توانید از کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده استفاده کنید.
پنیر پارمزان را رنده کنید.
یک قابلمۀ بزرگ از آب را به جوش بیاورید.
روغن زیتون و سیر را داخل یک ماهیتابه روی شعلۀ متوسط سرخ کنید. روغن را پخش کنید و صبر کنید تا سیر سرخ شود ولی قهوه ای نشود. فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. گوجه فرنگی ها، نمک، فلفل، شکر را را نیز اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا به جوش بیایند و شعله را کم کنید تا حداقل 20 دقیقه و حداکثر 30 دقیقه آرام بپزند. در 5 دقیقۀ آخرِ پخت، ریحان را اضافه کنید و قبل از سرو آن را بردارید.
در این حین، داخل آب جوش مقدار زیادی نمک بریزید. پاستا را اضافه کنید تا کمی نرم شود. پاستا را آبکش کنید و داخل ظرف بریزید و نصف پیمانه از سس را روی آن بریزید. برای هر بشقاب، کمی سس اضافه تر بریزید و پارمزان و روغن زیتون و فلفل سیاه را نیز به میزان دلخواه اضافه کنید.
 
 

اسپاگتی | طرز تهیه اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان
نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی

اسپاگتی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اسپاگتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

اسپاگتی ، طرز تهیه اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان