پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

پنکیک پیازچه | طرز تهیه پنکیک پیازچه


 مواد لازم برای پنکیک پیازچه
 
پیازچه:2 لیوان
هویج:1 لیوان
فلفل دلمه ای قرمز:1 لیوان
کدو سبز:1 لیوان
پیاز قرمز:نصف لیوان
آرد برنج:3 قاشق غذاخوری
آرد گندم:6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ:3 عدد
روغن کنجد:2 قاشق غذاخوری
 
 

پنکیک پیازچه | طرز تهیه پنکیک پیازچه
 
طرز تهیه پنکیک پیازچه
برای شروع پیازچه ها را به صورت حلقه های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آرد ها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.

پنکیک پیازچه | طرز تهیه پنکیک پیازچه
نکات تکمیلی در مورد پنکیک پیازچه

پنکیک پیازچه جزو غذای ملل - کره ای میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پنکیک پیازچه را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پنکیک پیازچه ، طرز تهیه پنکیک پیازچه


همچنین مشاهده کنید