دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس


 مواد لازم برای رولت مرغ آسپاراگوس

 سس مایونز1/2 فنجان
 خردل 3 قاشق غذا خوری
 لیمو ترش1 عدد
 ترخون خشک 2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
نمک1/2 قاشق چای خوری
مارچوبه تازه16 عدد
سینه مرغ بدون استخوان4 عدد
پنیر گودا4 برش
پودر سوخاری ( پودر پانکو یا بیسکویت ترد خرد شده )1 فنجان
 

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس
 
طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس
ابتدا فر را در دمای 245 درجه سانتیگراد ( 475 درجه فارنهایت ) گرم کنید .مایونز ، خردل ، آب لیمو ، پوست رنده شده لیمو ، ترخون ، نمک و فلفل را یک ظرف مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شوند .
مارچوبه را در مایکرویو با حرارت زیاد بپزید تا به رنگ سبز روشن در بیاید (یک الی یک و نیم دقیقه). سینه های مرغ باید نازک باشد به همین دلیل آن را داخل پلاستیک ضخیمی گذاشته و با گوشت کوب می کوبیم تا به ضخامت نیم سانت برسد.
یک برش پنیر روی هر تکه سینه مرغ و روی آن 4 عدد مارچوبه بگذارید. مرغ را به دور پنیر و مارچوبه لوله کنید و در ظرف فر که از قبل چرب کردید قرار می دهید. توسط یک فرچه مخلوط مایونز را روی آنها بمالید و سپس روی آن پودر panko بپاشید و فشار دهید. (اگر پودر پانکو در دسترس ندارید همان طور که گفته شد می توانید از پودر های سوخاری استفاده کنید یا بیسکویت ترد خرد شده)
 داخل فر به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانی که نان ها قهوه ای شوند، بپزید.
 
 

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس
 
نکات تکمیلی در مورد رولت مرغ

رولت مرغ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
رولت مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس