چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

کوکی پاستیلی | طرز تهیه کوکی پاستیلی


مواد لازم برای کوکی پاستیلی
 
کره نرم   1 فنجان
پودر شکر  1 فنجان
تخم مرغ بزرگ  1 عدد
عصاره وانیل  1 ق چ
آرد  2 و یک چهارم فنجان
نمک دریا  نصف ق چ
پاستیل کوچک  1 و یک چهارم فنجان
 

کوکی پاستیلی | طرز تهیه کوکی پاستیلی
 
طرز تهیه کوکی پاستیلی
کره و شکر را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا کرمی شند . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا کمی حجیم شوند . آرد و نمک را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود . پاستیل ها را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا به طور یکسان در تمام خمیر پراکنده شوند . خمیر را 1 ساعت را بیشتر در یخچال بگذارید تا خنک شده و خودش را بگیرد و حالت چسبندگی نداشته باشد .
فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و از خمیر به اندازه ی گردو برداشته رو به شکل گرد  و با فاصله روی سینی فر بینید و به مدت 12 – 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و لبه های کوکی ها کمی طلایی شود . سپس کوکی ها را از فر خارج نموده و چند دقیقه که از حرارت افتادند روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .
این کوکی ها را تا یک ماه در ظرف یا شیشه دربسته نگهداری نمایید .
 

کوکی پاستیلی | طرز تهیه کوکی پاستیلی
نکات تکمیلی در مورد کوکی پاستیلی

کوکی پاستیلی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکی پاستیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کوکی پاستیلی ، طرز تهیه کوکی پاستیلی