دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی


 مواد لازم ران مرغ با آجیل برزیلی 

 آجیل برزیلی (نصف آن را خرد کنید) 150 گرم
 زنجبیل پوست کنده (به اندازه انگشت شست) یک تکه
 سیر1 حبه
 عصاره لیموترش1 عدد
شیر نارگیل250 گرم
رب انار4 قاشقغذاخوری
ران مرغ6 تکه
 
مواد لازم برای سرو
 روغن کلزا2 قاشق غذاخوری
بادمجان بزرگ (از درازا خرد شود)2 عدد
 
 انار1 عدد

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
 
طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی 
آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید. آن ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود. بعد ماست نارگیل و رب انار را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود، و بعد آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را اضافه کنید. این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.
 
روز بعد، فر را با حرارت 170 تا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید، اجازه بدهید آن ها به مدت 45 دقیقه یا 1 ساعت خوب بپزند، تا زمانی که طلایی رنگ شوند.
 
در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش کنید.
 
 

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
نکات تکمیلی در مورد ران مرغ

ران مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
ران مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی