جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
خاصیت چای سبز با عسل
چای سبز، به یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی ها در جهان تبدیل شده است. برخی این چای را با ترکیبی از طعم های دیگر مصرف می کنند. بهتر است چای سبز با قند مصرف نشود زیرا هدف از مصرف چای سبز، بازسازی بدن است و قند در این زمینه نقش موثری ندارد.ایده آل ترین ترکیب می تواند مخلوطی از چای سبز، لیمو و عسل باشد اما بخشی از خواص چای سبز با عسل را در این مطلب به نقل از «هلث مد» مرور می کنیم:
کافئین ماده اصلی چای سبز است که با افزودن عسل، میزان ویتامین های مفید آن برای مغز افزایش می یابد. این دو ماده، با بالا بردن عملکرد مغز، حافظه و تمرکز را بهبود می دهد.
چای سبز باعث تقویت روند سوخت و ساز می شود. اکسیداسیون چربی با مصرف این ترکیب ۱۷ درصد افزایش پیدا می کند.
یکی از مهم ترین خواص چای سبز همراه با عسل، تولید آنتی اکسیدان لازم برای بدن است.
کاتیکینز موجود در چای سبز برای سلامت دندان ها بسیار موثر است. کاتیکینز تأثیرگذاری باکتری هایی مانند استرپتوکوکوس را کاهش می دهد.
با بالا رفتن سن، زنان دچار پوکی استخوان می شوند اما با مصرف این نوشیدنی استخوان ها قوی تر و سالم تر می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست