سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پای استیک و موسیر


روغن زیتون و گوشت به عنوان مواد غذایی این پای برای کودکان در حال رشد بسیار توصیه می شود.

مواد لازم برای تهیه پای استیک و موسیر

 روغن زیتون:2 قاشق سوپ خوری

کنسرو گوشت مرغ خرد شده:140 گرم
استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شده:یک کیلوگرم
آرد ساده:4 قاشق سوپ خوری
سرکه قرمز که با 2 لیوان آب مخلوط شده باشد:10 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گاو:یک ویک سوم قاشق سوپ خوری
آویشن:4 شاخه
موسیر تازه:600 گرم
ژل زغال اخته:2 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ:یک عدد
مواد لازم برای رویه خردلی:آرد :350 گرم
پودر خردل:یک قاشق سوپ خوری
کره فریز شده :200 گرم
آب سرد:6 تا 8 قاشق سوپ خوری
 

طرز تهیه پای استیک و موسیر
 
طرز تهیه: 
ابتدا نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. به استیک کمی آرد بپاشید و بعد آن را در همان تابه، سرخ کنید و بعد مرغ ها را دوباره به آن اضافه کنید.
بعد از آن حالا مخلوط آب و سرکه و آویشن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید. در تابه را طوری بگذارید که یک سانتی متر باز باشد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 2 ساعت گوشت ها حسابی بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنید و هر وقت احساس کردید سس غذا غلیظ شده، در تابه را کامل بگذارید.
باید فر را با درجه 200 سانتی گراد گرم کرده، باقی مانده روغن زیتون و موسیرها را با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط را روی یک ورق خمیر شیرینی پزی پخش کرده و برای 45 دقیقه در فر بپزید تا خمیر نرم شده و به رنگ قهوه ای طلایی درآید. 
در این قسمت  آرد و خردل را در یک کاسه بزرگ ریخته، کره فریز شده را با آن مخلوط کنید. آب سرد را هم در این مخلوط بریزید و آن قدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را با یک تکه نایلون پوشانده و برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
در مرحله بعدی باید موسیرهای کباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط کرده و به آن ادویه اضافه کنید. بعد مخلوط را به یک ظرف 2 لیتری مخصوص پای منتقل کنید. درجه فر را به 220 درجه سانتی گراد برسانید.
خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم مرغ را با کمی نمک بزنید و بعد آن را با یک قلم مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای 30 دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد

جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پای استیک و موسیر