دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

بیف استروگانف


بیف استروگانف

● مواد لازم برای ۴-۶ نفر
▪ عصاره طبیعی مرغ گالینا بلانکا ۱ عدد
▪ گوشت فیله گوساله ( بدون چربی ) ۵۰۰ گرم
▪ پیاز ۵۰۰ گرم ( به صورت خلال های نازک )
▪ قارچ ۲۵۰ گرم ( به صورت برش های نازک طولی …

مواد لازم برای ۴-۶ نفر

عصاره طبیعی مرغ گالینا بلانکا ۱ عدد

گوشت فیله گوساله ( بدون چربی ) ۵۰۰ گرم

پیاز ۵۰۰ گرم ( به صورت خلال های نازک )

قارچ ۲۵۰ گرم ( به صورت برش های نازک طولی )

فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد ( ۲۰۰ گرم، به صورت خلال های ریز )

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

روغن به مقدار کافی

سس سفید ۵/۱ لیوان

مواد لازم برای تهیه سس :

عصاره طبیعی سبزیجات گالینا بلانکا ۱ عدد

شیر ۵/۲ لیوان

کره ۵۰ گرم

خامه ۱۰۰ گرم

آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس سفید :

آرد را در کره تفت دهید. سپس عصاره طبیعی پودر شده سبزیجات گالینا بلانکا و شیر را کم کم به آرد و کره اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا غلظت لازم به دست آید.

ظرف را از روی شعله بردارید و خامه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

طرز تهیه بیف استروگانف:

ـ گوشت را به صورت یکدست به قطعات ۳ سانتی ببرید.

ـ پیاز را در روغن بریزید و پس از آن که کمی طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و آن را تفت دهید.

توجه داشته باشید که حرارت باید زیاد باشد تا گوشت آب نیاندازد و به صورت استیک سرخ شود.

پس از تفت دادن گوشت، عصاره طبیعی مرغ گالینا بلانکا را به صورت پودر درآورید و همراه با قارچ و فلفل دلمه ای روی آن بریزید و تفت دهید.

ـ سیب زمینی ها را به صورت خلال های نازک در روغن سرخ کنید.

مواد آماده شده را در دیس قرار دهید، اطراف آن را سیب زمینی سرخ شده بریزید و سپس سس سفید را روی بیف استروگانف اضافه کنید.