جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه هات داگ ایتالیایی نیوجرسی


مواد لازم برای هات داگ ایتالیایی نیوجرسی
 
سیب زمینی :600 گرم
هات داگ :8 عدد
نان باگت :4 عدد
فلفل دلمه ای سبز :2 عدد
پیاز :یک عدد
روغن زیتون :¼ پیمانه
مخلوط ریحان، رزماری و آویشن خرد شده :یک قاشق چایخوری
نمک :به مقدار لازم
سس خردل :به مقدار لازم
 
 

طرز تهیه هات داگ ایتالیایی نیوجرسی
 
 
 
طرز تهیه هات داگ ایتالیایی نیوجرسی
 
پوست سیب زمینی ها را گرفته و به تکه های درشت 5.1 سانتی خرد کنید.
فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت نوارهای باریک خرد کنید.
روغن زیتون را در تابه ای بزرگ حرارت دهید تا داغ شود. یک لایه از سیب زمینی ها را در تابه بریزید و بدون اینکه آنها را هم بزنید، برای 2 تا 3 دقیقه آن روی شعله متوسط سرخ شان کنید.
سیب زمینی ها را برگردانید. روی سیب زمینی ها نمک بپاشید و بدون اینکه آنها را هم بزنید برای 2 تا 3 دقیقه بپزید.
وقتی سیب زمینی ها نیمه قهوه ای شد، به کاسه ای منتقل کرده و کنار بگذارید.
فلفل و پیازها را به تابه بیافزایید. آنها را به طور یکدست در ته تابه پخش کرده و بدون اینکه هم بزنید، برای 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.
روی آنها نمک بپاشید، سپس برشان گردانید و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ کنید. باید مقداری قهوه ای شده باشد.
مخلوط ریحان، رزماری و آویشن (به جای این مخلوط می توانید از ادویه ایتالیایی استفاده کنید.) و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند و برای حدود 8 تا 10دقیقه دیگر روی شعله کم بپزید تا نرم شده و به خوبی به رنگ قهوه ای درآیند.
به حدی که دوست دارید هات داگ ها را کباب کرده یا سرخ نمایید و سپس آنها را کنار بگذارید.
هر دو طرف نان ساندویچ را به سس خردل آغشته کنید.
در هر نان 2 هات داگ قرار داده و روی آنها هرچقدر که می توانید سیب زمینی، فلفل و پیاز بگذارید. فوراً سرو کنید. 
 

طرز تهیه هات داگ ایتالیایی نیوجرسی
نکات تکمیلی در مورد هات داگ ایتالیایی

هات داگ ایتالیایی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
هات داگ ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه هات داگ ایتالیایی نیوجرسی


همچنین مشاهده کنید