سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
پای استیک | طرز تهیه پای استیک و موسیر
مواد لازم برای پای استیک و موسیر
طرز تهیه پای استیک و موسیر
نکات تکمیلی در مورد پای استیک
روغن زیتون:2 قاشق سوپ خوری
کنسرو گوشت مرغ خرد شده:140 گرم
استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شده:یک کیلوگرم
آرد ساده:4 قاشق سوپ خوری
سرکه قرمز که با 2 لیوان آب مخلوط شده باشد:10 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گاو:یک ویک سوم قاشق سوپ خوری
آویشن:4 شاخه
موسیر تازه:600 گرم
ژل زغال اخته:2 قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ:یک عدد
مواد لازم برای رویه خردلی:آرد :350 گرم
پودر خردل:یک قاشق سوپ خوری
کره فریز شده :200 گرم
آب سرد:6 تا 8 قاشق سوپ خوری
نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. به استیک کمی آرد بپاشید و بعد آن را در همان تابه، سرخ کنید و بعد مرغ ها را دوباره به آن اضافه کنید.
حالا مخلوط آب و سرکه و آویشن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید. در تابه را طوری بگذارید که یک سانتی متر باز باشد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 2 ساعت گوشت ها حسابی بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنید و هر وقت احساس کردید سس غذا غلیظ شده، در تابه را کامل بگذارید.
فر را با درجه 200 سانتی گراد گرم کرده، باقی مانده روغن زیتون و موسیرها را با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط را روی یک ورق خمیر شیرینی پزی پخش کرده و برای 45 دقیقه در فر بپزید تا خمیر نرم شده و به رنگ قهوه ای طلایی درآید.
حالا آرد و خردل را در یک کاسه بزرگ ریخته، کره فریز شده را با آن مخلوط کنید. آب سرد را هم در این مخلوط بریزید و آن قدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را با یک تکه نایلون پوشانده و برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
موسیرهای کباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط کرده و به آن ادویه اضافه کنید. بعد مخلوط را به یک ظرف 2 لیتری مخصوص پای منتقل کنید. درجه فر را به 220 درجه سانتی گراد برسانید.
حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم مرغ را با کمی نمک بزنید و بعد آن را با یک قلم مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای 30 دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو کنید.
نکته
بهتر است محتویات داخل پای را از یک روز قبل آماده کنید تا در طول شب خنک شود.
پای استیک جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پای استیک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس حسن روحانی صادق زیباکلام دولت سیزدهم مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم
تهران قوه قضاییه هواشناسی بارش باران شهرداری تهران پلیس قتل سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت
سایپا خودرو هند قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی مسکن بورس گاز حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران دفاع مقدس حج تلویزیون سینمای ایران تئاتر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران سریال سینما
وزارت علوم دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین سازمان ملل
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر رئال مادرید فولاد باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
کودک رژیم غذایی شیر خواب ویتامین واکسن تجهیزات پزشکی فشار خون افسردگی