پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

پلو با لوبیا قرمز | طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز


مواد لازم برای پلو با لوبیا قرمز
 
روغن زیتون   1قاشق غذاخوری
سیر   2 حبه سیر
پیاز   1عدد متوسط
کرفس   1 ساقه
فلفل سبز   1عدد
لوبیا قرمز پخته   2 لیوان پخته
پودر پیاز  1  قاشق چای خوری
نمک   1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه  1/4 قاشق مربا خوری
 برنج   1 لیوان
کره  1 قاشق غذا خوری
پیازچه تازه   1 قاشق غذا خوری خرد شده
 

پلو با لوبیا قرمز | طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز
 
طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را بریزید و سیر ، پیاز ، کرفس و فلفل را با حرارت بالا تفت بدهید.
سپس لوبیا قرمز و پودر پیازو نمک ، فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا موادتان باهم خوب مخلوط شود و با هم پخته شوند، برای پخت یک لیوان آب به ماهیتابه تان اضافه کنید و 20 دقیقه صبر کنید.
 
در یک قابلمه مناسب برنجتان را با کره و عصاره مرغ به روش آبکشی بپزید.بعد از آبکشی برنجتان را به مدت 20 دقیقه دم بگذارید، در این مدت باید شعله گازتان خیلی کم باشد . وقتی برنجتان دم کشید، برای سرو غذا در یک بشقاب زیبا ابتدا برنجتان را بریزید و روی آن سس  لوبیایتان را بریزد و با پیازچه خردشده آن را تزیین کنید.
 

پلو با لوبیا قرمز | طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز
نکات تکمیلی در مورد پلو با لوبیا قرمز

پلو با لوبیا قرمز جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو با لوبیا قرمز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

پلو با لوبیا قرمز ، طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز