پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
پلو با لوبیا قرمز | طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز
مواد لازم برای پلو با لوبیا قرمز
طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز
نکات تکمیلی در مورد پلو با لوبیا قرمز
روغن زیتون 1قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه سیر
پیاز 1عدد متوسط
کرفس 1 ساقه
فلفل سبز 1عدد
لوبیا قرمز پخته 2 لیوان پخته
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق مربا خوری
برنج 1 لیوان
کره 1 قاشق غذا خوری
پیازچه تازه 1 قاشق غذا خوری خرد شده
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را بریزید و سیر ، پیاز ، کرفس و فلفل را با حرارت بالا تفت بدهید.
سپس لوبیا قرمز و پودر پیازو نمک ، فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا موادتان باهم خوب مخلوط شود و با هم پخته شوند، برای پخت یک لیوان آب به ماهیتابه تان اضافه کنید و 20 دقیقه صبر کنید.
در یک قابلمه مناسب برنجتان را با کره و عصاره مرغ به روش آبکشی بپزید.بعد از آبکشی برنجتان را به مدت 20 دقیقه دم بگذارید، در این مدت باید شعله گازتان خیلی کم باشد . وقتی برنجتان دم کشید، برای سرو غذا در یک بشقاب زیبا ابتدا برنجتان را بریزید و روی آن سس لوبیایتان را بریزد و با پیازچه خردشده آن را تزیین کنید.
پلو با لوبیا قرمز جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو با لوبیا قرمز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .