دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
نان برتزل | طرز تهیه نان برتزل (Bretzel)
مواد لازم نان برتزل (Bretzel)
طرز تهیه نان برتزل (Bretzel)
نکات تکمیلی در مورد نان برتزل
آب گرم (37 الی 43 درجه سانتیگراد)2 پیمانه
شکر1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه1 قاشق چایخوری
آرد5 الی 6 پیمانه
نمک1 قاشق غذاخوری
روغن کانولا2 قاشق چایخوری
جوش شیرین2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد بزرگ
آب و شکر را داخل یک کاسه متوسط می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که شکر حل شود. سپس مایه خمیر را داخل آن ریخته و مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا مایه خمیر ور آید.
سپس 1 پیمانه آرد به مواد اضافه کرده و با سر خمیر گیر همزن برقی و با دور کند، آن را مخلوط می کنیم. سپس نمک و 4 پیمانه آرد را اضافه کرده و آنها را به مدت 30 ثانیه می زنیم تا تمامی مواد مخلوط شوند. خمیر را به مدت یک دقیقه و نیم با درجه متوسط همزن می زنیم. ½ پیمانه آرد دیگر می ریزیم و با درجه کند همزن به مدت 1 دقیقه می زنیم. اگر خمیر هنوز چسبنده و مرطوب بود، ½ پیمانه آرد دیگر به آن اضافه می کنیم و 30 ثانیه دیگر می زنیم تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف قرار داده و کمی ورز می دهیم.
داخل یک کاسه بزرگ را کمی روغن می ریزیم و تمامی اطراف کاسه را با روغن چرب می کنیم. خمیر را داخل کاسه چرب گذاشته و روی آن را می پوشانیم. به مدت 1 ساعت خمیر را در جای گرمی قرار می دهیم تا ور آید و حجم آن دو برابر شود.
فر را با دمای 225 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف ظرف شیرینی پزی را با کمی روغن چرب می کنیم و آن را کنار می گذاریم. خمیر را به 16 عدد توپ به قطر 5 سانتیمتر تقسیم می کنیم و آنها را داخل پلاستیک می گذاریم.
هر کره خمیری را به صورت یک نوار دراز به طول 45 سانتیمتر در آورده و آنها را دو به دو مانند شکل، به هم می پیچیم و داخل سینی فر می گذاریم. پس از اینکه همه آنها آماده شدند، روی آنها را پوشانده و 15 دقیقه دیگر استراحت می دهیم.
در این حین، داخل یک قابلمه بزرگ کمی آب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس جوش شیرین را داخل آن ریخته و باز هم صبر می کنیم تا شروع به جوشیدن کند. نان ها را داخل این آب می اندازیم تا هر یک به مدت 1 دقیقه داخل آب در حال جوش باشد و سپس آنها را از آب خارج کرده و داخل سینی فر می گذاریم.
تخم مرغ را داخل 1 قاشق غذاخوری آب حل کرده و آن را روی نان ها می مالیم. روی آنها کمی نمک پاشیده و سپس آنها را به مدت 12 الی 15 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا طلائی – قهوه ای شوند. سپس آن را از فر خارج می کنیم.
نان برتزل جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان برتزل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست