پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

کلوچه براونی | طرز تهیه کلوچه براونی


مواد لازم برای کلوچه براونی

300 گرم شکلات، رنده شده

6قاشق غذا خوری کره

2قاشق غذا خوری پودر اسپرسو فوری

نصف فنجان آرد

1 ق چ بکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری نمک

2 عدد تخم مرغ

3 چهارم فنجان شکر

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

نمک دریا (برای روی کلوچه ها)

 


کلوچه براونی | طرز تهیه کلوچه براونی

طرز تهیه کلوچه براونی
ابتدا 250 گرم از شکلات ها، کره، پودر اسپرسو را در یک کاسه روی بخار قرار دهید و اجازه دهید تا شکلات ها آب شوند و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. شکلات آب شده را اضافه کنید. مخلوط آرد را روی آنها بریزید و 50 گرم شکلات باقیمانده را هم اضافه کنید و بازهم به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال 1 ساعت بماند. (یا اگر شب درستش کردید بگذارید شب تا صبح بمونه)

در آخر هم فر را تا دمای 160 درجه گرم کنید کنید و خمیر را به صورتی که دوست دارید شکل دهید و روی سینی که از قبل با کاغذ پوشانده شده بپینید. بین کلوچه ها باید 2 سانت فاصله باشد. کلوچه ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تازمانی که روی انها کمی خشک بشه و ترک بخوره، سپس از داخل فر خارج کنید و کمی نمک دریا روی آن بپاشید (اگر دوست ندارید می تونید نمک استفاه نکنید) و بگذارید 5 دقیقه خنک شوند.
 

کلوچه براونی | طرز تهیه کلوچه براونی
نکات تکمیلی در مورد کلوچه براونی

کلوچه براونی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کلوچه براونی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کلوچه براونی ، طرز تهیه کلوچه براونی