شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

چیکن هات اسپایسی | طرز تهیه چیکن هات اسپایسی فیله


 مواد لازم برای چیکن هات اسپایسی فیله
 
فیله مرغ :3عدد
تخم مرغ :یک عدد
سس خردل :یک قاشق غذاخوری
سس سویا :یک قاشق غذاخوری
آرد :3 قاشق غذاخوری
پودر سیر یا فلفل :3 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل :مقداری
چیپس :2پیمانه
 
 

چیکن هات اسپایسی | طرز تهیه چیکن هات اسپایسی فیله
 
 
طرز تهیه چیکن هات اسپایسی فیله
 
تخم مرغ را در ظرفی شکسته و کمی بهم بزنید. بعد سس سویا، سس خردل، فلفل، زنجبیل و پودر سیر را (مجموعا) به تخم مرغ اضافه کرده و آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا مایه غلیظی بدست آید.
فیله ها را در این مایه بخوابانید و یک ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود. بعد چیپس را در بشقابی ریخته و فیله ها را از مایه خارج و در آن بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
 
نکات
 
بعد از اینکه روغن داغ شد، حتما شعله را کم کنید.
هنگامیکه از سس سویا استفاده می کنیم، غذا نیاز به نمک ندارد.
 

چیکن هات اسپایسی | طرز تهیه چیکن هات اسپایسی فیله
نکات تکمیلی در مورد چیکن هات اسپایسی

چیکن هات اسپایسی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
چیکن هات اسپایسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

چیکن هات اسپایسی ، طرز تهیه چیکن هات اسپایسی فیله


همچنین مشاهده کنید