جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا
چیکن هات اسپایسی | طرز تهیه چیکن هات اسپایسی فیله
مواد لازم برای چیکن هات اسپایسی فیله

طرز تهیه چیکن هات اسپایسی فیله

نکات تکمیلی در مورد چیکن هات اسپایسی
فیله مرغ :3عدد
تخم مرغ :یک عدد
سس خردل :یک قاشق غذاخوری
سس سویا :یک قاشق غذاخوری
آرد :3 قاشق غذاخوری
پودر سیر یا فلفل :3 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل :مقداری
چیپس :2پیمانه

تخم مرغ را در ظرفی شکسته و کمی بهم بزنید. بعد سس سویا، سس خردل، فلفل، زنجبیل و پودر سیر را (مجموعا) به تخم مرغ اضافه کرده و آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا مایه غلیظی بدست آید.
فیله ها را در این مایه بخوابانید و یک ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود. بعد چیپس را در بشقابی ریخته و فیله ها را از مایه خارج و در آن بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
نکات
بعد از اینکه روغن داغ شد، حتما شعله را کم کنید.
هنگامیکه از سس سویا استفاده می کنیم، غذا نیاز به نمک ندارد.

چیکن هات اسپایسی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
چیکن هات اسپایسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید