دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

خورش مرغ و آلو | طرز تهیه خورش مرغ و آلو


مواد لازم برای خورش مرغ و آلو 
 
سینه و ران خورد کرده :نیم کیلو
پیاز ساطوری شده :یک عدد
آلو بخارا خیسانده و هسته گرفته شده :نیم کیلو
زعفران و زردچوبه :به میزان لازم
روغن، نمک و فلفل :به میزان لازم
 
 

خورش مرغ و آلو | طرز تهیه خورش مرغ و آلو
 
 
طرز تهیه خورش مرغ و آلو
 
آلو را به مدت 5-6 دقیقه تفت دهید و زردچوبه یا زعفران (حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
3-4 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و مرغ را 10-12 دقیقه در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید،  پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
 
یک پیمانه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد، مرغ را به قابلمه برگردانید ،شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و بگذارید مرغ 30-35 دقیقه بپزد تا رغن بیندازد.
 
این خورشت باید کم آب و روغن دار باشد؛ اگر در پایان پخت آب دار بود، در قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی زیاد کنید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ و آلو

خورش مرغ و آلو جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش مرغ و آلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش مرغ و آلو ، طرز تهیه خورش مرغ و آلو