یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
مجله ویستا
تارتلت شکلاتی | طرز تهیه تارتلت شکلاتی
مواد لازم برای خمیر تارتلت شکلاتی
روش تهیه مواد رویه تارتلت شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد تارتلت شکلاتی
220 گرم آرد
125 گرم کره (خرد شده)
60 گرم شکر قهوه ای
2 ق س پودر کاکائو
1 عدد سفیده تخم مرغ (زده شده)
مواد لازم رویه تارتلت شکلاتی
200 گرم خرما (بدون هسته)
4 /1 پیمانه آب گرم
2 /1 پیمانه شیر
1 ق چ آرد
60 گرم گردوی پودر شده
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 پنسه نمک (معادل نوک ق چ)
به میزان لازم مغزهای دلخواه
طرز تهیه تارتلت شکلاتی
کره، شکر قهوه ای و پودر کاکائو را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا حدی که کره آب شود. دقت کنید نباید مواد داغ شود. سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
آرد را به مواد اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا یک دست شود. سفیده را با چنگال بزنید، آن را کم کم اضافه کنید؛ تا حدی که مواد انسجام پیدا کنند کافی است.
خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
حال خمیر را از یخچال خارج کنید. بین دو کاغذ روغنی قرار داده با وردنه باز کنید. به وسیله یک کاتر یا چاقوی تیز آن را برش بزنید و داخل قالب قرار دهید و با دست خمیر را داخل قالب حالت دهید؛ طوری که کل دیواره قالب هم پوشانده شود.
با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و قالب ها را در سینی قرار دهید. به مدت 15دقیقه در یخچال بگذارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، روی تارتلت ها را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس حبوبات را برداشته دوباره 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
تارتلت های آماده را از فر خارج کرده، داخل قالب خنک کنید. آنها را با مواد رویه پر کنید و دوباره به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن کامل، آنها را از قالب جدا کنید.
داخل ظرف مناسبی روی خرماهای بدون هسته آب گرم بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا آنها نرم شود.
شیر و آرد را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ولی نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته خرمای له شده را اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
پس از خنک شدن، سفیده تخم مرغ ، نمک و پودر گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
اگر خواستید که فقط از مغزهای آجیلی استفاده کنید کافی است مغزها را با کمی عسل مخلوط کنید سپس روی خمیر ریخته و در فر قرار دهید.
نکات
1. از خمیر این شیرینی می توانید برای تارت میوه ای هم استفاده کنید.
2. گر بخواهید خمیر ساده داشته باشید، پودر کاکائو را حذف کرده و به جایش از آرد استفاده کنید.
3. این خمیر را می توانید مدت بیشتری در یخچال نگه دارید. فقط موقع استفاده دقت کنید حتما سرد باشد.
4. این شیرینی را می توانید در قالب تارت بزرگ هم تهیه کنید.
تارتلت شکلاتی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تارتلت شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور محمود احمدی نژاد علی لاریجانی ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
ایران هواشناسی شهرداری تهران تهران فضای مجازی پلیس قتل سازمان هواشناسی آموزش و پرورش مشهد وزارت بهداشت سلامت
قیمت دلار قیمت طلا قیمت سکه بانک مرکزی برق خودرو دولت سیزدهم مسکن قیمت خودرو ایران خودرو بازنشستگان بازار خودرو
سینمای ایران سینما تلویزیون عربستان رسانه ملی تئاتر احسان علیخانی حامیم موسیقی صداوسیما
موبایل انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه جو بایدن چین دونالد ترامپ حماس یمن
پرسپولیس فوتبال رئال مادرید استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان لیگ برتر فوتبال ایران پیکان باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا
اپل فیلترینگ منظومه شمسی هوش مصنوعی تلگرام مریخ ایلان ماسک گوگل سامسونگ
خودکشی گرمازدگی رژیم غذایی سیگار کاهش وزن بارداری سازمان غذا و دارو افسردگی قهوه