یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
مجله ویستا

تارتلت شکلاتی | طرز تهیه تارتلت شکلاتی


مواد لازم  برای خمیر تارتلت شکلاتی
 
220 گرم آرد
125 گرم کره (خرد شده)
60 گرم شکر قهوه ای
2 ق س پودر کاکائو
1  عدد سفیده تخم مرغ (زده شده)
 
مواد لازم رویه تارتلت شکلاتی
 
200 گرم خرما (بدون هسته)
4 /1 پیمانه آب گرم
2 /1 پیمانه شیر
1 ق چ آرد
60 گرم گردوی پودر شده
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 پنسه نمک (معادل نوک ق چ)
به میزان لازم مغزهای دلخواه
 

تارتلت شکلاتی | طرز تهیه تارتلت شکلاتی
 
طرز تهیه تارتلت شکلاتی
 
کره، شکر قهوه ای و پودر کاکائو را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا حدی که کره آب شود. دقت کنید نباید مواد داغ شود. سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
 
آرد را به مواد اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا یک دست شود. سفیده را با چنگال بزنید، آن را کم کم اضافه کنید؛ تا حدی که مواد انسجام پیدا کنند کافی است.
 
خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
 
حال خمیر را از یخچال خارج کنید. بین دو کاغذ روغنی قرار داده با وردنه باز کنید. به وسیله یک کاتر یا چاقوی تیز آن را برش بزنید و داخل قالب قرار دهید و  با دست خمیر را داخل قالب حالت دهید؛ طوری که کل دیواره قالب هم پوشانده شود.
 
با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و قالب ها را در سینی قرار دهید. به مدت 15دقیقه در یخچال بگذارید.
 
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، روی تارتلت ها را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس حبوبات را برداشته دوباره 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
 
تارتلت های آماده را از فر خارج کرده، داخل قالب خنک کنید. آنها را با مواد رویه پر کنید و دوباره به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن کامل، آنها را از قالب جدا کنید.
 
 
 
 
روش تهیه مواد رویه تارتلت شکلاتی
داخل ظرف مناسبی روی خرماهای بدون هسته آب گرم بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا آنها نرم شود.
 
شیر و آرد را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ولی نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته خرمای له شده را اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود. 
 
پس از خنک شدن، سفیده تخم مرغ ، نمک و پودر گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
 
اگر خواستید که فقط از مغزهای آجیلی استفاده کنید کافی است مغزها را با کمی عسل مخلوط کنید  سپس روی خمیر ریخته و در فر قرار دهید.
 
 
نکات
 
1. از خمیر این شیرینی می توانید برای تارت میوه ای هم استفاده کنید.
 
2. گر بخواهید خمیر ساده داشته باشید، پودر کاکائو را حذف کرده و به جایش از آرد استفاده کنید.
 
3. این خمیر را می توانید مدت بیشتری در یخچال نگه دارید. فقط موقع استفاده دقت کنید حتما سرد باشد.
 
4. این شیرینی را می توانید در قالب تارت بزرگ هم تهیه کنید.
 
 

تارتلت شکلاتی | طرز تهیه تارتلت شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد تارتلت شکلاتی

تارتلت شکلاتی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تارتلت شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

تارتلت شکلاتی ، طرز تهیه تارتلت شکلاتی