پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

خمیر تارت | طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی


 مواد لازم خمیر تارت فرانسوی
 
آرد   300 گرم
روغن زیتون ½ پیمانه
زرده تخم مرغ  1 عدد
نمک کمی
آویشن تازه کمی
آب   ¼ پیمانه

خمیر تارت | طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی
 
 
طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی
 
در یک کاسه بزرگ، تمام آرد، نمک، آویشن و روغن زیتون را مخلوط کنید.
خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود.
زرده تخم مرغ و آب را اضافه کنید.
برای آنکه خمیر کش نیاید  و در نهایت کراست تارت سفت نشود بهتر است زیاد آن را ورز ندهید.
خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
پس از این زمان خمیر را در قالب تارت با ضخامت کم پهن کرده و در مواد لازم برای تارت مورد نظر را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سلسیوس قرار دهید.
 

خمیر تارت | طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی
 
نکات تکمیلی در مورد خمیر تارت

خمیر تارت جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
خمیر تارت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خمیر تارت ، طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی