پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم (لازانیای مرغ کرم دار)


مواد لازم برای لازانیای مرغ کرم دار
 
سینه مرغ بدون استخوان3 عدد
لازانیا6 عدد ( 6 ورق خام )
عصاره آب مرغ 1 حبه
 آب جوش1/4 فنجان
پنیر خامه ای250 گرم
پنیر موزارلا خرد شده2 فنجان
سس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز و رب و فلفل و آب و گوجه فرنگی)750 گرم
 
 

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم (لازانیای مرغ کرم دار)
 
طرز تهیه  لازانیای مرغ کرم دار
یک قابلمه بزرگ آب و نمک را  به آرامی به جوش آورید. ورقه های  لازانیا را برای 8 تا 10 دقیقه بپزید. سپس خارج کرده و با آب سرد شستشو دهید، و آن ها را کنار بگذارید.
در همین حال، مرغ را در ماهی تابه با آب و پیاز به اندازه کافی بپزید و برای 20 دقیقه یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد (کاملا پخته شود) بجوشانید سپس از تابه خارج کنید.
فر را از قبل تا دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. 1 حبه عصاره مرغ را در آب داغ حل کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ با عصاره آب مرغ، پنیر خامه ای، و 1 فنجان پنیر موزارلا را مخلوط کنید.
3/1 از سس اسپاگتی را  در ته ظرف بپوشانید. روی آن را با مخلوط مرغ و  3 رشته لازانیا پوشش داده؛ و دوباره با سس اسپاگتی باقی مانده بپوشانید، و کم کم پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بریزید.
در فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید برای 45 دقیقه بپزید.
 

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم (لازانیای مرغ کرم دار)
نکات تکمیلی در مورد لازانیا

لازانیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم (لازانیای مرغ کرم دار)