چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه فوکاچیا


 مواد لازم برای فوکاچیا
 
آرد :4 فنجان
نمک :1/2 قاشق غذاخوری
مخمر فوری:1/4 قاشق چایخوری
آب :2 فنجان
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی :2 قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه فوکاچیا
 
طرز تهیه فوکاچیا
 
از یک روز قبل ( حدود 18 ساعت جلوتر ) آرد ، نمک، مخمر را در یک کاسه بزرگ با هم خوب هم می زنیم تا مخلوط شوند . آب را آرام آرام اضافه می کنیم حدود یک ونیم فنجان و خوب هم می زنیم تا خمیر مر طوب و یک دست شود. توجه داشته باشید که بستگی به نوع آرد ممکن است شما به آب کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید.
حالا روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در دمای اتاق به مدت 16 – 18 ساعت قرارمی دهیم تا استراحت کند و عمل بیاید.
پس از 16 – 18 ساعت روی سطح میز را آرد می پاشیم و خمیر را و روی خمیر را تا بدست مان نچسبد ورز می دهیم . آن را به 12 قسمت تقسیم می کنیم و گرد می کنیم.
روی سینی فر فویل کشیده و خمیر ها را با فاصله داخل سینی قرار می دهیم و و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه استراحت کند و حجم آن دو برابر شود . در حالی که خمیرهای نان استراحت می کنند فر را با 425 درجه روشن می کنیم تا گرم شود . سپس روی هر نان را را با روغن زیتون چرب می کنیم . روی آنها را ادویه ایتالیایی می پاشیم.
خمیر های نان را داخل فر گرم شده قرار می دهیم تا سطح آن طلایی شود حدود 25 دقیقه . این نان را گرم استفاده کنید.
 

طرز تهیه فوکاچیا
نکات تکمیلی در مورد فوکاچیا

فوکاچیا جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فوکاچیا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فوکاچیا