پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

بلدرچین | طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو


 مواد لازم برای بلدرچین با سس انار و زرد آلو
 
بلدر چین:5 تا 6 عدد
پودر گردو:یک لیوان
گشنیز خرد شده:نصف لیوان
رب انار:2 قاشق غذا خوری
زرشک:2 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده:2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل:به اندازه لازم
سویا سس:2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون:2 قاشق غذا خوری
نمک و آبلیمو:به میزان لازم
 
مواد لازم برای تهیه سس
رب انار:نصف لیوان
 زردآلو:10 عدد 
شکر:50 گرم
آب لیمو:2 قاشق غذا خوری
آب:یک لیوان
نمک و فلفل:به میزان لازم
 

بلدرچین | طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو
 
طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو
 
ابتدا آب و شکر را با زرد آلوها مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا زرد آلو ها کاملا نرم و له شوند.
بعد رب انار، آب لیمو، نمک و فلفل را هم افزوده و بگذارید غلیظ شده و سس را کنار بگذارید.
بلدرچین ها را هم تمیز کرده و داخل شکم آنها را کاملا خالی کنید و بشویید
و با سس سویا و آب لیمو و زعفران، همه قسمت های بلدرچین ها را آغشته کرده
و بعد با رب انار، گردو، گشنیز خرد شده و نمک و فلفل داخل شکم بلدر چین ها را پر کنید
و در ظرف مناسبی چیده و سسی که قبلا آماده کرده بودید را همراه روغن زیتون روی بلدرچین ها بریزید
و چند برش پیاز، اطراف آنها چیده و روی حرارت مستقیم یا درون فر بگذارید تا پخته شوند.
اگر از فر استفاده می کنید، روی ظرف بلدرچین را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید و چند سوراخ روی آن بزنید و با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت بپزید.
این غذا را می توان با پلو، یا به تنهایی با نان سرو کرد.
دقت کنید بلدرچین ها با حرارت کم و آب خودشان پخته شده و اگر آنها را بخار پز کنید لذیذ تر می شوند.
بهتر است برای هر نفر یک بلدرچین در نظر بگیرید.
 

بلدرچین | طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو
نکات تکمیلی در مورد بلدرچین

بلدرچین جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

بلدرچین ، طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو


همچنین مشاهده کنید