دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
با ورود به دهه چهارم زندگی از این کارها دوری کنید
با هم و به اختصار به بررسی این عوامل و دلایل آن می پردازیم.
در این دهه از زندگی خود با بیشترین میزان فشارهای زندگی مواجه هستید بنابراین نباید اجازه دهید که بایدهای زندگی جلوی شما را بگیرند. در این دوران شما دائم اضطراب هایی از قبیل، خریدن خانه، ازدواج کردن و بچه دار شدن و یا داشتن یک کار خوب و دائم را دارید.
تمام این اضطراب ها را کنار بگذارید و زندگی را به گونه ای ادامه دهید که در آن احساس شادی بیشتری می کنید. این احساس را نداشته باشید که به دلیل اتفاقاتی که در زندگی تان افتاده و مسیر عادی آن را تغییر داده، شکست خورده اید. به راه تان ادامه دهید و زندگی کنید.
بسیاری از افراد به این نکته اشاره کرده اند که از بابت عدم گذراندن وقت بیشتر با والدین شان در زمانی که آنها پرانرژی بودند و می توانستند در برخی از فعالیت ها شرکت کنند، پشیمان هستند.
کارهایی چون یک پیاده روی ساده، مسافرت کردن و یا صحبت های معمولی، زمانی که آنها پا به سن بگذرانند به مراتب دشوارتر می شود.
بهتر است این نکته را در ذهن خود داشته باشیم که اگر در 30 سالگی خود تمام وقت مان را صرف کار کردن کنیم، از این کار پشیمان خواهیم شد. با این کار زمان کمتری با افرادی که بسیار دوست شان داریم گذاشته ایم و این زمان هرگز با پول و ثروت زیاد، قابل خریداری نیست.
4. تلف کردن وقت با افراد منفی
اگر گمان می کنید تعداد افراد منفی در حدود 30 سالگی تان کاهش پیدا می کند، سخت در اشتباه هستید. افراد این چنینی را به سرعت از زندگی خود دور کنید. با این کار، وقت تان را ذخیره خواهید کرد.
اگر در میان اطرافیان یا دوستان تان افرادی وجود دارند که احساس بدی از خودتان به شما می دهند، در رفت و آمد با آنها تجدیدنظر کنید.
در دهه چهارم زندگی تان ممکن است از عباراتی چون "من برای این کار پیر شده ام” استفاده کنید. در حقیقت این طور نیست. حتی افرادی که در دهه های ششم و هفتم زندگی هستند نیز بر عدم درستی این نوع تفکر صحه می گذارند.
می توانید همانند روزهای بیست سالگی خود، از فرصت ها استفاده کنید، از زندگی لذت ببرید و از کودک درون خود غافل نمانید.
ممکن است در دهه چهارم زندگی خود همواره دیگران را نسبت به خود در اولویت قرار داده باشید. مشکلی نیست می توانید این روند را تغییر دهید. زمانی که خودتان را در اولویت همه چیز قرار دهید خواهید فهمید که همه چیز به خوبی پیش می رود. با این کار شادتر خواهید بود و در روابط با دیگران هم وضعیت بُرد-بُرد را تجربه خواهید کرد.
زمانی که بیشتر مراقب خود و خواسته های تان باشید، در آینده احساس پشیمانی کمتری خواهید کرد. به عنوان مثال اگر به نیازها و خواسته های خود در زندگی مشترک اهمیت داده باشید و به دنبال رویاهای تان رفته باشید، در آینده احساس ندامت کمتری را تجربه خواهید کرد.
جالب است که گاهی جملاتی مانند "من برای انجام فلان کار پیر شده ام” را به کار می برید، با این حال باز هم هله هوله می خورید. این دو کار با هم در تناقض است. ترک عادات نادرست این چنینی بسیار دشوار است.
اما اگر برای حفظ تناسب اندام از سنین پایین تر تلاش کنید، بعدها بابت این موضوع پشیمان نخواهید شد.
8. عدم استفاده از موقعیت های پیش آمدهممکن است شما در این دهه از زندگی خود بیش از اندازه محتاط شده باشید. این عدم استفاده از موقعیت های زندگی ممکن است شما را با پسروی مواجه کند. بنابراین این همه احتیاط را کنار بگذارید و با کمی ریسک زندگی را واقعا زندگی کنید.
9. به اندازه کافی سفر نکردناگر بخواهید آنقدر برای سفر کردن و دیدن جاهای دیدنی صبر کنید تا به سن پیری برسید، شاید در تمام این مدت خودتان را از ماجراجویی محروم کرده باشید. پس به سفر بروید.
10. تمرکز بیش از اندازه به اینکه دیگران در مورد شما چگونه می اندیشند
این را بدانید که افرادی که شما برای آنها مهم هستید، شما را همین طور که هستید خواهند پذیرفت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست