جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی


مواد لازم :
مرغ پوست کننده :              1 کیلو
گوجه فرنگی :            3 فنجان
سیر خرد شده :        1 حبه
پیاز خرد شده :           1/2 فنجان
کنسرو چیلی ( فلفل ) :2/3 فنجان
لوبیا چیتی پخته شده :2 فنجان

 

طرز تهیه :
مرغ ها را در یک ماهیتابه بزرگ ریخته ، آب روی آن بریزید تا روی آن را بپوشاند و به مدت نیم ساعت آن را بپزید . مرغ را از مایع آن بیرون آورده ، گوجه ، سیر و چیلی را داخل آب مرغ بریزید . گوشت را از استخوان جدا کرده و آن را به آب مرغ اضافه کنید . لوبیا را نیز به آن افزوده و یک ربع آن را بپزید . آن را داغ سرو کنید .

نکات تکمیلی در مورد سوپ مرغ مکزیکی

سوپ مرغ مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ مرغ مکزیکی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی