جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا
پیتزای توپی | طرز تهیه پیتزای توپی
مواد لازم برای پیتزای توپی

طرز تهیه پیتزای توپی

نکات تکمیلی در مورد پیتزای توپی
آرد :سه پیمانه
مایه خمیر : دو قاشق مرباخوری
نمک :یک قاشق مرباخوری
روغن :نصف پیمانه
سوسیس :دو عدد
کالباس :50 گرم
فلفل دلمه ای :یک عدد
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
آویشن :به میزان لازم
پنیرپیتزا :100 گرم

آرد، مایه خمیر و نمک را با هم مخلوط و روغن را وسط آن ریخته و آرام آرام با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. سوسیس، کالباس و فلفل را خردکرده و همراه با پنیرپیتزا، پودر آویشن و رب گوجه فرنگی به خمیر اضافه کنید. از خمیر توپ هایی به اندازه گردو برداشته گرد کرده و در سینی فر چرب شده بچینید و 30 دقیقه تا یک ساعت استراحت داده، سپس 25 الی 30 دقیقه در فر با دمای180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

پیتزای توپی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پیتزای توپی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید