شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر


مواد لازم سوفله بروکلی و پنیر

بروکلی بدون ساقه 900 گرم
سوسیس 100 گرم
پنیر چدار 270 گرم
خامه ½1 پیمانه
آرد 1/3 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر

طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر

    یک ظرف بزرگ را پر از آب کنید و به میزان کافی نمک اضافه نمایید و اجازه دهید تا جوش بیاید.
    بوته‮های کلم بروکلی را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه آنها را بپزید تا حدی‮که کمی نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد، آبکشی کنید.
    سوسیس ها به شکل مربع‮های 5.0 سانتی‮متری خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید و آنها را روی دستمال کاغذی حوله‮ای قرار دهید تا روغن اضافه آنها جذب دستمال شود.
    دمای فر را به 210 درجه سانتی‮گراد برسانید.
    کف و دیواره یک ظرف مناسب سرو را کره بمالید.
    تخم‮ مرغ‮ها را هم بزنید.
    در یک ظرف دیگر تخم مرغ‮ها را به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.
    پنیر چدار را رنده کنید.
    نمک، فلفل، خردل و تقریباً ⅓ پنیر چدار را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید.
    کلم بروکلی‮های پخته را در ظرف نچسب بریزید و ⅓ دیگر از پنیر چدار را روی آنها بپاشید سپس سوسیس ها را اضافه کنید.
    مخلوط آرد و تخم مرغ و خامه را روی این مواد بریزید. به این ترتیب تمام ظرف پر از این مخلوط می‮شود.
    باقی‮مانده پنیر چدار را روی این مواد بریزید.
    به مدت 25 الی 40 دقیقه این مخلوط را در فر بپزید تا زمانی‮که سطح رویی آن قهوه‮ای شود. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا از سوختن آن جلوگیری شود.


طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر

نکات تکمیلی در مورد سوفله بروکلی و پنیر

سوفله بروکلی و پنیر جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوفله بروکلی و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر