شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

۵۵ میلیون دلار آمریکایی برای براندازان نرم


۵۵ میلیون دلار آمریکایی برای براندازان نرم

ضرورت بررسی جنگ های روانی غرب و مقابله به مثل ایران

در حالی که ایالات متحده آمریکا مدعی تغییر ماهیت رابطه اش با ایران شده است و آمریکایی ها مکرر مدعی آن می شوند که در امور داخلی ایران دخالت نمی کنند، چندی پیش شاهد بودیم باراک اوباما با ادعای برداشتن گام های بلند برای بهبود روابط با ایران بودجه ۵۵ میلیون دلاری پنتاگون برای جنگ نرم علیه ایران را امضا کرد.

این اقدام، کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی را بر آن داشت تا در تقابل سیاست های دخالتگرانه ایالت متحده آمریکا بودجه ای را به همین منظور با مبلغ ۲۰ میلیون دلار و در مقابله با تهاجمات نرم شیطان بزرگ پیشنهاد و تصویب کند.

کم و کیف تصویب این قانون و میزان همکاری دستگاه های مسئول تا جایی که چنین مصوبه ای سرنوشت دیگر قوانین کلی نظام از جمله دستیابی به جایگاه واقعی ایران در افق ۱۴۰۴ و اجرای دقیق سند چشم انداز توسعه نظام را پیدا نکند، موضوعی است که در این گزارش به دنبال آن خواهیم بود.

پیشنهاد ۲۰ میلیون دلاری مقابله با آمریکا در حالی مطرح می شود که ایالات متحده آمریکا قصد دارد با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی به هر شکل ممکن در امور داخلی ایران حداکثر مداخله را داشته باشد و تلاش می کند تا از هر طریق ممکن در جهت مقابله با خواسته های ملت ایران بکوشد و جمهوری اسلامی ایران را که حاصل خون هزاران شهید و ملت فداکار و ایثارگر است از میان بردارد.

نقض آشکار معاهده الجزیره در دی ماه ۱۳۵۹ که در آن سال آمریکا پس از آزادی ۵۲ گروگان آمریکایی پس از ۴۴۴ روز حضور در ایران، متقابلا تعهد کرد که از دخالت مستقیم یا غیرمستقیم سیاسی یا نظامی در امور داخلی کشورمان خودداری کند، همچنین تصویب بودجه هایی علیه ایران به بهانه هایی همچون تحکیم دموکراسی در این کشور و یا مبارزه با تروریسم نشان می دهد این نخستین اقدام آمریکا برای مبارزه نرم با ایران نیست و این موضوع سابقه ای طولانی و تاریخی دارد.

‌● مقابله به مثل وکلای مجلس در برابر آمریکا

آمریکا برای اولین بار در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۳) به صورت رسمی بودجه ای ۳ میلیون دلاری برای حمایت از دموکراسی در ایران اختصاص داد.

پس از انقلاب اسلامی ایران، این نخستین بار بود که دولت آمریکا به طور رسمی بودجه ای را به نهادها یا اشخاصی در داخل ایران تخصیص می داد.

فاطمه آلیا رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز از تشکیل کمیته ای از وزارتخانه های اطلاعات ، خارجه و کشور برای هزینه کرد بودجه ۲۰ میلیون دلاری مقابله با توطئه های آمریکا که به زودی توسط مجلس تصویب خواهد شد خبر می دهد.

این نماینده مردم تهران با تاکید بر تصویب کلیات طرح افشای نقض حقوق بشر از سوی امریکا در کمیسیون امنیت ملی می گوید:البته مبلغ

۲۰ میلیون دلار از صندق ذخیره ارزی با توجه به گستره توطئه های آمریکا کم است اما برای نظارت بر این بودجه یک نفر از کمیسیون امنیت ملی نیز پیشنهاد شده و آیین نامه اجرایی و نوع هزینه کرد این مبلغ را کمیته تشکیل شده تعیین خواهد کرد.

البته هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در سال ۸۴ در پی تخصیص بودجه ای برای »پیشبرد دموکراسی در ایران« از سوی آمریکا، بودجه ای بالغ بر دوازده و نیم میلیارد تومان برای کشف و خنثی کردن توطئه ها و دخالتهای دولت آمریکا، اختصاص داد .

جورج بوش، رییس جمهور پیشین آمریکا نیز در ادامه همین سیاست کشورش در بودجه سال ۲۰۰۸ بار دیگر هفتاد و پنج میلیون دلار برای حمایت و پیشبرد دموکراسی در ایران اختصاص داد.

دولت آمریکا به غیر از اختصاص این مبلغ برای پیشبرد آنچه »آمال ایرانیان برای جامعه ای دموکراتیک و آزاد« خوانده، بودجه رسانه های وابسته به خود را که برای ایران، کوبا و کره شمالی برنامه پخش می کنند افزایش داد.

همین تصمیم آمریکا واکنش های زیادی در میان ملت ایران داشت و در نظر افکار عمومی ایرانیان وجهه واقعی ایالات متحده را رسما معرفی می کرد.

فقط تصویب بودجه؟!

فهمیه مجیدی یکی از دانشجویان بسیجی و دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد حسابداری است که این اقدام آمریکا که با عنوان «ارتقای جامعه مدنی، آزادی رسانه ها و آزادی اطلاعات در ایران» نام گرفت را دخالت صرف غرب در امور کشورمان عنوان می کند.

وی در گفت و گو با خبرنگار سرویس گزارش روزنامه کیهان دلیل ادعایش را اینطور توضیح

می دهد: «اختصاص چند صد میلیون دلاری توسط مجلس نمایندگان آمریکا آن هم در لایحه بودجه این کشور مقابله با ارزش هایی بود که حفظ آن حق ملت ایران است. چون آمریکا برای آموزش نیروهایی که براندازی را در سرمی پروراندند بودجه ای اختصاص داد که فکر می کنم مجلس ما خیلی دیر به این فکر افتاده که مقابله به مثل کند و باید هر چه زودتر اقدام مناسب تری انجام دهد.»

مجیدی عملکرد دولت و مجلس شورای اسلامی را در مقابل مجلس آمریکا ضعیف قلمداد کرده و تاکید می کند: »درصورتی علیه سیاست های استکباری غرب موفق خواهیم شد که قدرت مقابله داشته باشیم. همانطور که در علم و صنعت دانشجویان و فرهیختگان ثابت کرده اند می توانند خودکفایی را به جامعه هدیه کنند دولت و مجلس هم باید نشان دهند می توانند در جهات دیگر جلوی این دشمنی ها را بگیرند. دولت و ملت شاهد بودند زمان انتخابات چطور از هر وسیله ارتباطی استفاده می شد تا به تخریب نظام بپردازند بنابراین می توان مبلغی بیش از این برای مبارزه آن هم در مسیر فرهنگی اختصاص داد.»

یک کارشناس مسایل سیاسی درتحلیل بودجه ۵۵ میلیون دلاری آمریکا می گوید:«ایالات متحده اختصاص ۵۵ میلیون دلار را برای مقابله با فیلترینگ سایت های ضد ایرانی ، تحریک قربانیان سانسور در ایران، آموزش الکترونیکی ایرانیان مخالف نظام برای براندازی نرم و شبکه سازی اینترنتی برای اغتشاشگران بعد از انتخابات ریاست جمهوری، ارائه آموزش های لازم رسانه ای و کامپیوتری برای راه اندازی سایت ها جهت اطلاع رسانی تصویب کرد در حالی که تصویب رقم ۲۰ میلیون دلاری توسط مجلس شورای اسلامی با توجه به آنچه در ایران و حتی در کشورهای مظلوم نیاز است بسیار محدود و کم به نظر می رسد.

این لایحه که »قانون قربانیان سانسور در ایران « نام دارد، از بند ۱۲۶۱ تا ۱۲۶۶ بودجه دفاعی پنتاگون را شامل می شود و در این قانون درکل مبلغ ۵۵ میلیون دلار بودجه به وزارت خارجه اختصاص یافته که بصورت جزئی در بخش اول ۳۰ میلیون دلار به شورای مدیران پخش، برای انعکاس

فعالیت های آن لاین و بهبود سرمایه که بطورکلی ایران را نشانه می روند، اختصاص می یابد.

در بخش دوم مبلغ ۲۰ میلیون دلار به «یک بودجه جدید برای رسانه، تعامل و آموزش الکترونیکی ایرانیان » برای«مقابله با تلاش های دولت ایران در انسداد، سانسور، و کنترل اینترنت در ایران » و در بخش سوم نیز مبلغ ۵ میلیون به وزارت خارجه برای » مستند ساختن و جمع آوری، و پخش اطلاعات درباره حقوق بشر بویژه حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران » در نظر گرفته شده است . »

اخراج از کمپانی های ورشکسته و استخدام در VOA استخدام کارکنان دائم یا قراردادی برای رادیو فردا و شبکه خبر فارسی (VOA) و ایجاد برنامه های تلویزیونی فارسی زبان اینترنت محور از جمله یک کانال خبری فارسی زبان از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده در این مصوبه مجلس آمریکا است .

در بند دیگر قانون مصوب مجلس آمریکا به منظور گسترش ارتباط ایرانیان با شبکه های فارسی زبان خارج از کشور مبلغ ۱۵ میلیون دلار برای پخش اطلاعات از طریق رادیو، تلویزیون، اینترنت، موبایل، خدمات پیام کوتاه و سایر وسایل ارتباط جمعی اختصاص یافته است .

حجت الاسلام و المسلمین محمد مدیح رییس سازمان بسیج طلاب، وحشت غرب از مسلمانان و انقلاب ایران را عامل این نوع هزینه ها در غرب می داند.

وی در گفت و گو با گزارشگر کیهان عقیده دارد:« بیداری اسلامی و تاثیر آن بر مظلومان جهان همچنین الگوگیری آنها از انقلاب اسلامی ایران به دلیل پشتوانه آسمانی و ارتباط وحیانی آن همان چیزی است که آمریکا و اروپا را به سمت هزینه هایی حتی بیش از صدها میلیون دلار سوق می دهد. در واقع این دولت ها وسعت یافتن جامعه اسلامی و عدالتخواه را خطری برای ماهیت و حضور خود و هدف های سلطه جویانه شان می دانند بنابراین صرف چنین هزینه هایی با وجود مشکلات اقتصادی در این کشورها و یا استخدام افراد با حقوق های بالا این ترس از ایران و انقلاب و اندیشه های امام خمینی(ره) را بروز می دهد.»

حجت الاسلام مدیح با اشاره به گفتمان عدالت به عنوان گفتمان انقلاب اسلامی می گوید: »مردم جهان به دلیل ظلمی که هم از جهت فردی و هم از جهت حکومتی و دولتی به آنها می شود تشنه عدالت هستند و تمایل دارند اجرای عدالت را فراگیرند اما اقدامات نرم افزاری و بودجه های تخصیص یافته مسیر مخالف این جهت را در پیش گرفته تا جایی که توسط دستگاه ها و سیستم های جدید همچنین اقدامات نرم سعی دارند خلاف آن را نشان دهند و جهان را از شنیدن صدای ایران محروم کنند.»

● وحشت از گسترش موج اسلامی در جهان

بودجه ۲۰ میلیون دلاری در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در حالی تصویب می شود که علاوه بر آمریکا، دیگر دولت های غربی همچنین اسرائیل فعالیت های بسیاری علیه منافع ایران و دیگر کشورهای اسلامی در دست تهیه دارند.

مجید صفاتاج تحلیلگر مسایل خاورمیانه و استاد دانشگاه علت این برنامه های جامع را از سوی دولت های غربی، وحشت و ترس بیش از پیش از گسترش موج اسلامی در جهان که از انقلاب اسلامی ایران نشات گرفته است می داند و می گوید: «صاحبنظران غربی و اسرائیلی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و حتی چندی پیش از آن با توجه به فرمایشات امام خمینی(ره) احتمال می دادند انقلاب ایران پیروز شود و حتی برخی کارشناسان یهودی اعلام کردند که سرزمین یهودیان از بین خواهد رفت و انقلاب امام خمینی(ره) آن را به سیاهچال خواهد برد. شاید کمتر کسی توجه می کرد که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران چنین تفکراتی در سطح منطقه شکل گیرد که منجر به انتفاضه فلسطین شود.»

صفاتاج در گفت و گو با خبرنگار سرویس گزارش روز کیهان با بیان این مطالب همچنین اظهار

می کند: « تنها وحشت دولت های غربی و حامیان اسرائیلی آنها از گسترش نهضت های اسلامی و عدالتخواه مانند حزب الله در لبنان، انتفاضه در فلسطین و دیگر نهضت هایی است که در گوشه و کنار دنیا ایجاد شده است. با توجه به بستر مناسبی که در قانون اساسی ایران و در حمایت از نهضت های آزادی بخش در منطقه خاورمیانه و فلسطین به وجود آمد شرایط به گونه ای رقم خورد که موج جدیدی از جنبش احیای دینی در منطقه که متاثر از انقلاب اسلامی بود شکل گرفت و طبیعی است مبالغ کلانی هزینه کنند تا مانع گسترش نهضت اسلامی در سطح جهان شوند.»

وی می گوید:«به ویژه اینکه امام خمینی(ره) بارها تاکید داشتند که ما باید در صدور انقلاب کوشش کنیم و تفکر اینکه انقلاب را مصادره

نمی کنیم را کنار بگذاریم چرا که اسلام بین کشورهای مسلمان فرقی قایل نیست و پشتیبان تمامی مستضعفین جهان است و مبارزه با رژیم اشغالگر قدس را از ابتدای نهضت اعلام کرده بودند.

این استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل خاورمیانه تصریح می کند: »غرب و حتی اسرائیلی ها با توجه به ماهیت انقلاب پیش بینی می کردند که انقلاب اسلامی ایران تاثیر مستقیمی بر فلسطین و رژیم صهیونیستی خواهد داشت و این انقلاب منجر به سست شدن پایه های رژیم صهیونیستی خواهد شد. از جمله یکی از رهبران احزاب چپ گرا و از

روزنامه نگاران مجلات اسرائیلی که نگرانی های اسرائیل در مقابل پیروزی انقلاب اسلامی ایران را از دست دادن منبع نفت و از دست رفتن خریداران مهم فرآورده های صنعتی و صنایع کشاورزی همچنین هم پیمانان آنها در سطح سیاسی و اقتصادی عنوان می کند.»

رویکرد دو گانه استفاده از کلید واژه «تغییر» در زمان انتخابات آمریکا و تمدید تحریم ها تنها با گذشت چند ماه از آغاز به کار کابینه دموکراتها که تصویب بودجه هایی برای جنگ نرم و تقابل رسانه ای شاهد بودیم همه آنچیزی است که از اوباما و تیمش در مقابل ایران پیش بینی می شد.

رفتارهایی که مجلس شورای اسلامی را بر آن داشت تا در تقابل سیاست های کهنه شیطان بزرگ به تدابیری از جمله تصویب بودجه برای پاسخگویی به اثرات مخرب جنگ نرم اقدام کند.

تصویب مبلغ ۲۰ میلیون دلار اگرچه به اعتقاد برخی کم به نظر می رسد اما از نظر تعدادی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس برای شروع کافی است و افزایش آن منوط به نوع عملکرد دستگاه های مسئول از جمله وزارت اطلاعات، کشور، امورخارجه و صدا و سیما خواهد بود.

استعمار نو همان راه حل جدید کشورهای استعمارگری است که تا مدت ها پیش با توسل به لشکرکشی و جنگ سخت به نزاع با دیگر ملت های مظلوم و مستضعف می پرداختند.

مناسب ترین ابزاری که استعمار را به شکلی جدید و نوین معرفی کرد جنگ نرم و استفاده از سلاح های نامرئی و رسانه ای بود که توانست در برخی جهات سیاست های شان را پاسخگو باشد و جوانان کشورهای هدف را با آنها همراه و همگام کند.

گفته می شود جنگ نرم موثرترین، کارآمدترین و کم هزینه ترین و در عین حال خطرناک ترین نوع جنگ علیه امنیت ملی یک کشور است. چون

می توان با کمترین هزینه با حذف لشکرکشی و از بین بردن مقاومت های فیزیکی به هدف رسید.

همان اقدامی که تصویب بودجه های کلان میلیونی را در نظر سیاستمداران آمریکایی موجه جلوه می دهد و آن را با عناوین حمایت از حقوق بشر در مجامع اسلامی دنبال می کنند.

نزاع و تخاصمات مرئی و نامرئی آمریکا همیشه وجود داشته و مساله جدیدی نیست تا ملت ایران هراسی به خود راه دهد.

با این حال باید اذعان داشت که ملت و دولت جمهوری اسلامی در حال طی کردن مسیر اقتدار و فتح قله های پیشرفت هستند و مسلم است که در این زمینه نارضایتی مخالفان و دشمنان ایران اسلامی را در آن سوی مرزها برانگیخته است.

توبه گرگ و تغییر استعمارگر؟!

«آمریکا تصور می کند با تشدید تحریم ها و یا ادامه تهدیدات علیه ایران می تواند ملت و دولت ما را از ادامه این مسیر صحیح باز دارد اما جمهوری اسلامی ایران در برابر این اتهامات تسلیم ناپذیراست.»

محمد کریم عابدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب و در گفت و گو با گزارشگر کیهان

می گوید: بعد از ۳۰ سال تلاش ملت ایران برای طی مسیر دستیابی به تکنولوژی و کسب موفقیت های شگرف، آمریکا هنوز از تلاش های خود ناامید نشده است. همانطور که می بینیم پول های کلانی علیه ایران هزینه می کنند. تاریخ روابط ایران و آمریکا نشان می دهد این اتفاق در سال ۵۹ نیز رخ داد اما در طبس شکست سنگینی متحمل شدند و سپس در طول دوران دفاع مقدس با تجهیز ارتش صدام و میلیون ها دلاری که شیوخ عرب با تشویق آمریکا به عراق می دادند در نهایت شکست سنگینی از جنگ تحمیلی متحمل شد. در واقع همیشه ایالات متحده به نوعی مترصد بوده به ایران ضربه بزند، اما اگر می توانست خدشه ای وارد کند حتما این کار را می کرد.

وی آزمایش ملت ایران را نیت و هدف استعمارگران غربی از تهدیدات اخیر می داند و تاکید می کند: ایالات متحده قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران برای کودتای نرم ۳۵ میلیون دلار اختصاص داد و همیشه منافقان و

سلطنت طلبان را مورد حمایت قرار داده است و نیروهای اصلاح طلب پناهنده را با بهترین امتیازات حمایت کرده است. در کل بودجه کلان ۹۰ میلیون دلاری برای پیروزی نیروهای اصلاح طلب در دوران ناآرامی و استفاده از نرم افزارهای اینترنت و پیام کوتاه و غیره همگی نشانه ضعف غرب در مقابل اقتدار ایران است.

این نماینده فردوس و طبس مصداق اظهاراتش مبنی بر شکست آمریکا را نظر سنجی های فریبکارانه پیش از انتخابات که حتی سران کشورهای غربی را هم به باور رسانده بود که پیروز شده اند و برای جبران ناکامی هایشان پیروزی خیالی شان را در انتخابات به اصلاح طلبان تبریک گفتند، می داند.

● سهم مقابله با آمریکا برای هر ایرانی، یک دلار!

اختصاص ۲۰ میلیون دلار به منظور مقابله با سیاست های مداخله جویانه ایالات متحده آمریکا از دید برخی از نمایندگان در خانه ملت رقمی ناچیز و حرکتی نمادین از سوی مجلس خوانده می شود.

اسماعیل کوثری نایب اول کمیسیون امنیت مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این شبهه که اقدام مجلس تنها می تواند یک اقدام نمادین در مقابل مصوبات آمریکا باشد، می گوید: اختصاص بودجه برای مقابله با برنامه های نرم افزاری از سوی آمریکا به هیچ وجه جنبه نمادین ندارد بلکه با

برنامه ریزی متقن و جامعی تصویب شده است. حتی از سوی مجلس نظارت دقیقی بر اجرای اعمال خواهد شد البته باید ابتدا کلیت آن در صحن علنی مجلس تصویب شود سپس دستگاه های مسئول به همراه نماینده مجلس در جلسه ای حضور یافته تا در حد مسئولیتشان برنامه هایی تهیه و تدوین کنند.

وی در گفت و گو با خبرنگار سرویس گزارش روز کیهان می گوید: این مصوبه کمیسیون روندی مثبت است در مقابله با آمریکا و مصوبات اخیر مجلس آمریکا در جنگ روانی و رسانه ای که امیدواریم در صحن علنی مجلس هم رای بیاورد تا در نشست با مسئولان دستگاه های مسئول

برنامه ریزی و اجرا شود.

عابدی عضو کمیسیون امنیت نلی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در همین زمینه معتقد است: حق نمایندگان و مردم است تا به هر طریقی با تهاجمات آمریکا مقابله کنند که کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس هم این راهکار را در نظر گرفته حتی اگر نمادین باشد. دوستان ما در کمیسیون امنیت ملی با برنامه و اصول خاصی این مبلغ را تصویب کردند. ابتدا ۲۰ میلیون دلار تصویب شد تا حتی تا ۵۰ میلیون دلار هم پیشنهاد شد که من به ذهنم رسید ملت ایران نفری یک دلار هم بگذارند ۷۰ میلیون دلار می شود تا فقط کار فرهنگی انجام دهیم. یعنی می توان با قرار دادن این مبلغ در اختیار دو وزارتخانه و با دعوت از هنرمندان در زمینه های متنوع تئاتر، سینما، موسیقی و غیره از تمامی کشورهای ظلم دیده از ژاپن گرفته تا کامبوج و افغانستان و عراق و لبنان ظلم و ستم نظام های استعماری دنیا را با زبان خود به دنیا و حتی خود مردم آمریکا مانند سرخپوستان و سیاهانی که تحت ظلم بوده اند نشان دهند.

این حرکت در واقع دنباله رو اثری است که انقلاب اسلامی ایران در جهان گذاشت و بسیاری از سیاستمداران آمریکایی را وادار به اعتراف کرد.

مانند شروین ماروین استاد دانشگاهی در آمریکا که گفت چگونه می توان باور داشت که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران یکباره شعار >مرگ بر آمریکا< در جهان طنین افکند؟!

و شیخ محمد العاصی امام جمعه واشنگتن معتقد است: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش

می کنند تا با ایجاد خلل و مانع بر سر راه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را وادار به تسلیم و سازش کنند اما انقلاب اسلامی با حمایت تمام مسلمانان جهان همچنان به راه خود ادامه می دهد و از تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی هراسی ندارد.

● احتمال افزایش بودجه در صورت عملکرد مثبت دستگاه ها

گفته می شود مبلغ اختصاص یافته به مبارزه نرم با جنگ روانی غرب در صورتی که طبق

برنامه ریزی جامعی پیش برود احتمالا افزایش خواهد داشت. اما رد پیشنهاد افزایش آن در آغاز اجرای طرح مخالفان زیادی دارد.

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از این مخالفان به خبرنگار سرویس گزارش روز کیهان می گوید: پیشنهاد

۵۰ میلیون دلاری در کمیسیون امنیت مجلس رای نیاورد که البته علت رای نیاوردن آن است که تازه در مراحل آغازین و گام اول طرح است و باید ببینیم دستگاه های مسئول چگونه می توانند این مبلغ را هزینه کنند. در صورتی که مسئول اجرای طرح گزارش دهد و روند مثبتی طی شده باشد دست مجلس برای افزایش باز است.

وی که با تردید نسبت به اجرای این طرح البته پس از تصویب در صحن علنی مجلس نگاه می کند به اختصاص یک میلیارد تومان برای رسیدگی به امور جانبازان شیمیایی و قانون تصویب شده که روند خوبی را طی نکرده اشاره کرده و می گوید: در حال حاضر در ماه نهم از تصویب این مبلغ هستیم اما برخی دستگاه های مسئول یا اطلاعی ندارند و یا در اجرا سهل انگاری می کنند بنابراین نمی توان نتیجه اجرا نشدن قانون رسیدگی به جانبازان شیمیایی را دوباره تکرار کرد.

در حالی که غربی ها و برخی کشورها علیه ایران پرونده سازی می کنند و جرایم مالی و خسارت هایی از ایران طلب می کنند و از دادگاه هایشان هم حکم می گیرند ولی هنوز نتوانسته ایم برخی قوانین را به درستی اجرا کنیم همین مساله سبب شده با دقت بیشتری مبالغ تصویب شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سابقه تهاجمات آمریکا به ایران می گوید: آمریکایی ها جنگ نرم افزاری را شروع کردند سایت ها را محدود می کنند و حتی جلوی فیلتر را می گیرند و مورد حمله نرم افزاری قرار می دهند و جنگ نرم را سامان داده اند شبکه ماهواره ای افتتاح کرده اند. اینها برای جلوگیری از سیاست های ایران است البته مجلس پنجم هم

۵ میلیون دلار برای مقابله با آمریکا تصویب کرد ولی الان رویکرد مقابله نرم افزاری است و موظفیم در مقابل جنگ نرم، مقابله فرهنگی داشته باشیم.

● استعمارگر پیر را فراموش نکنیم

جنگ نرم با عواطف و احساسات فکر و اندیشه و باور و ارزش ها و آرمان های یک ملت و نظام سیاسی ارتباط دارد و اولین اقدامی که در جنگ نرم انجام می شود این است که شخص را نسبت به دیدگاه های خود دچار شک و تردید می کند.

همین سبب می شود تا فرد آماده پذیرش اطلاعات جدیدتری شود که خود ساخته و پرداخته اند.

جنگ نرم به روحیه به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد می کند، عزم و اراده ملت را از بین می برد و مقاومت و دفاع از آرمان و

سیاست های نظام را تقویت می کند که با این حال فروپاشی روانی یک ملت می تواند مقدمه ای برای فروپاشی سیاسی - امنیتی و ساختار های آن باشد.

فاطمه آلیا مقابله نرم افزاری و جنگ روانی و نرم که غرب به راه انداخته است را محصول مشترک تمامی دولت های غربی از جمله آمریکا و انگلیس می داند و می گوید: هنگام اختصاص بودجه برای مقابله با آمریکا، برخی از نمایندگان پیشنهاد

می دادند که انگلستان را در کنار امریکا بگذارند چرا که بسیاری از توطئه های صورت گرفته علیه کشورهای مستقل و جهان سوم با مشارکت انگلیس و آمریکا و بعضا فرانسه انجام می گیرد.

محمد کریم عابدی اقدامات آمریکا و انگلیس را نشات گرفته از خوی شیطانی و سلطه گری این دولت ها می داند که اگر انسان قایل به حق خود باشد جنگی رخ نخواهد داد اما ظلمی که از دوران پیامبران اولوالعزم جاری بوده حکایت همین خوی حیوانی است که در وجود اغلب دولت های غربی مشهود است و نباید آن ها را جدا از یکدیگر در نظر گرفت.

پریسا جلالی