جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دسر سمیفردو (Semifreddo)


 مواد لازم دسر سمیفردو (Semifreddo)



گیلاس خشک 230 گرم
کوکی بادامی 6 عدد
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
پنیر ریکوتای تازه 1 پیمانه
قهوه دم کرده ⅓ پیمانه
شکر  ½ پیمانه
شربت آلبالو (گیلاس) ¼ پیمانه
پوست لیمو 1 تکه  3 سانتیمتری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده ½ قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
نمک   مقداری


طرز تهیه دسر سمیفردو (Semifreddo)


طرز تهیه دسر سمیفردو (Semifreddo)

    پوست لیمو را به ‮صورت نوارهای باریک برش دهید.
    قهوه (اسپرسو هم می‮توانید درست کنید) را دم کنید.
    در حالی که قهوه هنوز داغ است، همه ½ پیمانه شکر (به جز 2 قاشق غذاخوری) را به آن افزوده و هم بزنید تا حل شود. اجازه دهید تا سرد گردد.
    تخم مرغ‮ها را بگذارید تا هم دمای اتاق شوند سپس زرده و سفیده آنها را جدا کنید.
    صافی با منافذ ریزی را روی کاسه بزرگی گذاشته و با قاشق چوبی یا کفگیری پنیر ریکوتا را به صافی فشار دهید تا از آن رد شده و صاف شود. نیمی از قهوه، پوست لیمو و نمک را افزوده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
    در کاسه‮ای فلزی، زرده های تخم مرغ و باقی قهوه را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا تخم مرغ‮ها کف کنند. کاسه را روی ظرفی از آب درحال جوش قرار دهید، مراقب باشید ته کاسه به آب نخورد. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کف آلود شود، رنگ روشنی پیدا کند و حجمش 3 برابر شود. این کار می‮تواند حدود 01 دقیقه طول بکشد. اگر حس می‮کنید خیلی سریع می‮پزد، شعله را خاموش کنید و روی آب داغ به کارتان ادامه دهید. سپس مواد را سرد کنید تا دمای آنها برابر دمای اتاق شود.
    در همین حین، سفیده‮ های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کنند. 2 قاشق غذاخوری باقی‮مانده شکر را افزوده و هم بزنید تا مخروط‮های محکمی در آن شکل بگیرد.
    ¼ پیمانه از مخلوط زرده تخم مرغ سرد شده را به مخلوط ریکوتا افزوده و هم بزنید تا رقیق شود. باقی زرده تخم مرغ را با ⅓ سفیده‮ ها مخلوط کنید. باقی سفیده‮ ها را هم به آرامی بیافزایید.
    مخلوط را با قاشق به قالب مناسب (قالب میتلوف مناسب است) منتقل کرده و به آرامی روی آن را صاف کنید. کوکی بادامی را خرد کنید و روی سطح مواد پخش کنید. روی آن را با سلفون پوشانده و حداقل برای 24 ساعت فریز کنید.
    برای مخلوط میوه:شیره گیلاس را روی شعله کم قرار داده و هم بزنید تا کمی گرم شود حدود 1 دقیقه برای این کار کافی است. باقی مواد (رنده پوست لیموترش، آبلیمو ترش،گیلاس خشک و دانه های فلفل سیاه) را افزوده و خوب هم بزنید. از روی شعله بردارید و اجازه دهید حداقل برای 2 ساعت یا در طول شب در دمای اتاق باشد.
    برای سرو دسرآن را 20 دقیقه قبل از سرو از فریزر بیرون بیاورید. سلفون را برداشته و در سینی سرو قرار دهید .
    آن را به تکه‮ های 5.2 سانتی متری برش دهید، با قاشق مخلوط گیلاسها را روی برش‮ها بریزید و سرو کنید.


طرز تهیه دسر سمیفردو (Semifreddo)

نکات تکمیلی در مورد دسر سمیفردو

دسر سمیفردو جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
دسر سمیفردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دسر سمیفردو (Semifreddo)