جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
طرز تهیه دسر سمیفردو (Semifreddo)
گیلاس خشک 230 گرم
کوکی بادامی 6 عدد
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
پنیر ریکوتای تازه 1 پیمانه
قهوه دم کرده ⅓ پیمانه
شکر ½ پیمانه
شربت آلبالو (گیلاس) ¼ پیمانه
پوست لیمو 1 تکه 3 سانتیمتری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده ½ قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
نمک مقداری
طرز تهیه دسر سمیفردو (Semifreddo)
پوست لیمو را به صورت نوارهای باریک برش دهید.
قهوه (اسپرسو هم میتوانید درست کنید) را دم کنید.
در حالی که قهوه هنوز داغ است، همه ½ پیمانه شکر (به جز 2 قاشق غذاخوری) را به آن افزوده و هم بزنید تا حل شود. اجازه دهید تا سرد گردد.
تخم مرغها را بگذارید تا هم دمای اتاق شوند سپس زرده و سفیده آنها را جدا کنید.
صافی با منافذ ریزی را روی کاسه بزرگی گذاشته و با قاشق چوبی یا کفگیری پنیر ریکوتا را به صافی فشار دهید تا از آن رد شده و صاف شود. نیمی از قهوه، پوست لیمو و نمک را افزوده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
در کاسهای فلزی، زرده های تخم مرغ و باقی قهوه را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا تخم مرغها کف کنند. کاسه را روی ظرفی از آب درحال جوش قرار دهید، مراقب باشید ته کاسه به آب نخورد. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کف آلود شود، رنگ روشنی پیدا کند و حجمش 3 برابر شود. این کار میتواند حدود 01 دقیقه طول بکشد. اگر حس میکنید خیلی سریع میپزد، شعله را خاموش کنید و روی آب داغ به کارتان ادامه دهید. سپس مواد را سرد کنید تا دمای آنها برابر دمای اتاق شود.
در همین حین، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کنند. 2 قاشق غذاخوری باقیمانده شکر را افزوده و هم بزنید تا مخروطهای محکمی در آن شکل بگیرد.
¼ پیمانه از مخلوط زرده تخم مرغ سرد شده را به مخلوط ریکوتا افزوده و هم بزنید تا رقیق شود. باقی زرده تخم مرغ را با ⅓ سفیده ها مخلوط کنید. باقی سفیده ها را هم به آرامی بیافزایید.
مخلوط را با قاشق به قالب مناسب (قالب میتلوف مناسب است) منتقل کرده و به آرامی روی آن را صاف کنید. کوکی بادامی را خرد کنید و روی سطح مواد پخش کنید. روی آن را با سلفون پوشانده و حداقل برای 24 ساعت فریز کنید.
برای مخلوط میوه:شیره گیلاس را روی شعله کم قرار داده و هم بزنید تا کمی گرم شود حدود 1 دقیقه برای این کار کافی است. باقی مواد (رنده پوست لیموترش، آبلیمو ترش،گیلاس خشک و دانه های فلفل سیاه) را افزوده و خوب هم بزنید. از روی شعله بردارید و اجازه دهید حداقل برای 2 ساعت یا در طول شب در دمای اتاق باشد.
برای سرو دسرآن را 20 دقیقه قبل از سرو از فریزر بیرون بیاورید. سلفون را برداشته و در سینی سرو قرار دهید .
آن را به تکه های 5.2 سانتی متری برش دهید، با قاشق مخلوط گیلاسها را روی برشها بریزید و سرو کنید.
دسر سمیفردو جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
دسر سمیفردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست