دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

آش ماستی | طرز تهیه آش ماستی


 مواد لازم برای آش ماستی

ماست پرچرب:500 گرم

رشته:200 گرم

اسفناج یا برگ چغندر:500 گرم
 
تره:150 گرم
 
نعنا:50 گرم
 
نمک و فلفل:به میزان لازم
 
 

آش ماستی | طرز تهیه آش ماستی
 
 
 طرز تهیه آش ماستی
 
اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم پز کنید.
سپس رشته را به آن اضافه کنید.
بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید
و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید.
سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید
و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.
این آش به صورت سرد سرو می شود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می شود.
 

آش ماستی | طرز تهیه آش ماستی
نکات تکمیلی در مورد آش ماستی

آش ماستی جزو غذای محلی - خراسان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش ماستی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش ماستی ، طرز تهیه آش ماستی