پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک جغور بغور


مواد لازم برای خوراک جغور بغور

قلوه گوسفند 1 عدد
دل گوسفند 1 عدد
جگر گوسفند 1 عدد 
جگر سفید 1 عدد
پیاز 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم


طرز تهیه خوراک جغور بغور

طرز تهیهخوراک جغور بغور

ابتدا دل و جگر و قلوه را تمیز و خرد کنید ( دل را از وسط نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را خارج کنید ، لایه نازک روی جگر را  جدا کنید ، قلوه را از وسط نصف کنید و رگهای سفید رنگ آن را جدا نمایید ). جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با 1 لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
کره و پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس جگر سفید پخته ، دل ، جگر سیاه و قلوه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی ، 1 لیوان اب جوش ، نمک و فلفل اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و آب غذا کشیده شود سپس در ظرف بکشید و همراه با نان ، برنج ، سیب زمینی و … سرو کنید ، میتوانید مقداری فلفل کباب شده هم همراه با خوراک سرو کنید.
 
نکات

اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید ، بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود ، در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند ، از این روش برای تهیه دل و جگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید.


طرز تهیه خوراک جغور بغور

نکات تکمیلی در مورد خوراک جغور بغور

خوراک جغور بغور جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
خوراک جغور بغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خوراک جغور بغور