چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

نان ترکی | طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)


 مواد لازم نان ترکی پیده (Pide)
 
آرد 500 گرم
آب گرم ½ پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
دانه کنجد  2 قاشق غذاخوری
مخمر خشک 1 قاشق غذاخوری
شکر  1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
سیاه دانه  1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری + مقداری
 

نان ترکی | طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)
 
طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)
 
آرد، مخمر، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
در مرکز مخلوط آرد، گودالی ایجاد کنید و آب را آرام آرام به آن اضافه کنید؛ سپس با دست خمیر را (15 دقیقه) ورز دهید تا جایی که یک دست شود و کش بیاید.
کاسه متوسطی را کمی با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را درون آن گذاشته و روی آن را کاغذ روغنی بیندازید و با سلفون بپوشانید. 1 تا 1 ساعت و نیم آن را در جای گرمی بگذارید تا مقدار خمیر 2 برابر شود و به عبارتی خمیر ور بیاید.
فر را روی دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده پهن کنید و به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی کاغذ روغنی پهن کرده تا به صورت مستطیلی 18 در 40 سانتیمتری درآید. 
روی خمیر را کاغذ روغنی بکشید و برای 15 دقیقه کنار بگذارید.
کنجد و سیاه دانه را روی آن بریزید.
زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی خمیر را  کاملا با تخم مرغ آغشته کنید.
برای 10 دقیقه آن را داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شود. 
 

 
نان ترکی | طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)

نکات تکمیلی در مورد نان ترکی

نان ترکی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نان ترکی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان ترکی ، طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)