یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
تست جالب پیش بینی مرگ!
پیش بینی مرگ با استفاده از تست های آزمایش خون و یا عکس برداری ها دقیق تا حدودی ممکن است ولی علاوه بر اینها راهی ساده و بدون هزینه برای پیش بینی مرگ و تشخیص آنکه چند سال زنده خواهیم ماند نیز وجود دارد که با توجه به طرز نشستن و برخاستن شما از روی زمین انجام می شود.
یک پزشک برزیلی ادعا می کند با انجام چند حرکت ساده می توانید متوجه شوید چقدر سالم هستید یا اینکه احتمال از دست دادن جان تان چقدر است.
این پزشک می گوید همیشه برای بررسی وضعیت سلامتی تان نیاز به پرسیدن نظر متخصصان ندارید و گاهی با انجام چند حرکت در خانه، خودتان می توانید در مورد این موضوع قضاوت کنید.امتحانش مجانی است. شما می توانید از راهنمایی او کمک بگیرید و این تمرین ها را انجام دهید. این پزشک معتقد است یافته هایش که در مجله اروپایی قلب منتشر شده و سایت SAGE Journals هم آن را نقل کرده است، می تواند به شکلی دقیق احتمال مرگ یا زنده ماندن افراد 50 تا 80 ساله را پیش بینی کند.
برای تست پیش بینی مرگاین حرکت سریالی را انجام دهید
کار سختی نیست، کافی است بایستید، بعد چهارزانو بنشینید و سپس دوباره از جای تان بلند شوید. فقط این چند نکته را رعایت کنید:
هنگام نشستن و بلند شدن به هیچ وجه به کف دست یا ساعدهای تان تکیه نکنید. اگر این حرکت را با تکیه کردن به خودتان انجام دهید، نمی توانید روی امتیازی که از آن می گیرید، حساب کنید.
مراقب باشید زانوهای تان روی زمین نیاید. حرکتی که انجام می دهید، قرار است با سنجیدن میزان استقامت شما، وضعیت سلامت تان را تخمین بزند. پس با تقلب نمره تان را بالا نبرید.
برای راحت تر بلند شدن دست تان را روی زانوی تان نگذارید. باز هم همان قانونی را که در دو حرکت قبل باید به آن پایبند می بودید؛ رعایت کنید.
در جریان انجام این حرکت، روی کناره ساق پای تان هم تکیه نکنید. تلاش کنید خود را بی وزن کنید. انگار که در خلا قرار دارید و قرار است بی تکیه بر هیچ چیز از جای تان بلند شوید.
این اشتباهات را انجام ندهید
اگر دست تان را در جریان حرکت روی زمین گذاشتید و مثل این شکل وزن خود را روی دست تان انداختید، یک امتیاز از خود کم کنید. این نشانه می گوید که زیاد حال تان خوب نیست.
آمدن زانوی تان روی زمین، درست مثل همین تصویر، یعنی یک جای کار سلامت تان می لنگد. پس در صورتی که این اشتباه را انجام دادید، یک امتیاز دیگر از خود کسر کنید.
تکیه کردن روی دست به هر شکلی در جریان این حرکت ممنوع است؛ پس در صورتی که این اشتباه را هم انجام دادید، یک امتیاز دیگر از نمره هایی که باید به خودتان بدهید، کسر کنید.
نباید وقت بلند شدن دست تان را روی زانوی تان بگذارید و با تکیه گاه قرار دادن آن بلند شوید. چنین اشتباهی باعث می شود یک نمره دیگر از امتیازهای شما کم شود.
بی گدار به آب نزنید
قبل از اینکه با این حرکت وضعیت سلامت تان را کنترل کنید، باید مطمئن شوید که انجام آن آسیب بیشتری به بدن شما نمی رساند و سلامت استخوان ها یا مفاصل تان را تهدید نمی کند. اگر مشکل مفصلی دارید یا از آرتروز رنج می برید، این حرکت را انجام ندهید اما در صورتی که محدودیت پزشکی خاصی ندارید، می توانید با خیال راحت با توجه به الگو هایی که در تصاویر آورده ایم، این حرکت را 10 بار انجام دهید و نمره های تان را به شکلی که در ادامه می گوییم محاسبه کنید.
چه نمره ای می گیرید؟
اگر در جریان هر بار نشستن و بلند شدن، از زانو و دست تان استفاده کردید، یک نمره از خود کسر کنید و اگر تعادل تان از دست رفت، نیم نمره از خود کم کنید. اگر برای 10 بار انجام این حرکت چهار بخشی، 10 نمره در نظر بگیرید، در صورتی که بی هیچ خطایی هر 10بار بنشینید و بلند شوید، می توانید با افتخار خودتان را یکی از سالم ترین آدم های جهان بدانید که البته بعید است. هرچه نمره شما به این عدد نزدیک تر باشد، وضعیت سلامت تان بهتر است.
حال تان چطور است؟
مطالعاتی که این پزشک انجام داده نشان می دهد کسانی که بین سه تا هشت نمره به دست می آورند به احتمال دو برابر بیشتر از کسانی که نمره شان بالاتر از هشت است، با خطر مرگ در شش سال آینده روبه رو هستند. از نظر این محقق کسانی که نمره شان از سه پایین تر است، پنج برابر بیشتر از دیگران با خطر مرگ مواجهند. این پزشک می گوید وضعیت تعادلی آدم ها می تواند گویای وضعیت سلامت شان باشد و طول عمر آنها را پیش بینی کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست