سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پاستا | طرز تهیه پاستا با کوفته ریزه بوقلمون


مواد لازم پاستا با کوفته ریزه بوقلمون



گوشت چرخ کرده بوقلمون  350 گرم

پاستا  250 گرم

پنیر موتزارلا  500 گرم (حدود 20 عدد)

گوجه گیلاسی  500 گرم

جعفری تازه  ½ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده  ¼ پیمانه

نان سوخاری پودر شده  ¼ پیمانه

کره  2 قاشق غذاخوری

سیر  2 حبه

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

نمک و پودر فلفل سیاه  مقداری


پاستا | طرز تهیه پاستا با کوفته ریزه بوقلمون

طرز تهیه پاستا با کوفته ریزه بوقلمون

    در یک ظرف بزرگ آب را با نمک به جوش آورید. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده بوقلمون، سیر چرخ کرده، پودر نان سوخاری، تخم مرغ زده شده، 2 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان، نصف جعفری خرد شده، 1 قاشق چایخوری نمک وکمی  قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط نمایید. هر یک از کوفته ریزه ها را با 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت شکل دهید. (به این ترتیب 24 عدد کوفته ریزه خواهید داشت.)
    در یک تابه، 1 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفته ریزه ها را در حدود 5 تا 7 دقیقه در کره سرخ کنید. 1.5 پیمانه آب به گوشت ها اضافه کنید، در حدود 10 تا 12 دقیقه آن ها را بپزید تا گوشت کامل پخته شود و تنها نصف پیمانه از مایع باقی بماند. گوجه ها را به مخلوط اضافه کنید تا آن ها نیز 1 دقیقه حرارت ببینند و نرم شوند.
    در این فاصله پاستا را در آب جوش بپزید. سپس آن ها را آبکشی نمایید و مجددا به ظرف برگردانید. کوفته ریزه ها، سس، پنیر موتزارلا، باقی جعفری خرد شده، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، نمک، پودر فلفل سیاه و 1 قاشق غذاخوری کره را به پاستا اضافه و با آن مخلوط نمایید.


پاستا | طرز تهیه پاستا با کوفته ریزه بوقلمون

نکات تکمیلی در مورد پاستا

پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا ، طرز تهیه پاستا با کوفته ریزه بوقلمون