سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
پاستا | طرز تهیه پاستا با کوفته ریزه بوقلمون
مواد لازم پاستا با کوفته ریزه بوقلمون
در یک ظرف بزرگ آب را با نمک به جوش آورید. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده بوقلمون، سیر چرخ کرده، پودر نان سوخاری، تخم مرغ زده شده، 2 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان، نصف جعفری خرد شده، 1 قاشق چایخوری نمک وکمی قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط نمایید. هر یک از کوفته ریزه ها را با 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت شکل دهید. (به این ترتیب 24 عدد کوفته ریزه خواهید داشت.)
در یک تابه، 1 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفته ریزه ها را در حدود 5 تا 7 دقیقه در کره سرخ کنید. 1.5 پیمانه آب به گوشت ها اضافه کنید، در حدود 10 تا 12 دقیقه آن ها را بپزید تا گوشت کامل پخته شود و تنها نصف پیمانه از مایع باقی بماند. گوجه ها را به مخلوط اضافه کنید تا آن ها نیز 1 دقیقه حرارت ببینند و نرم شوند.
در این فاصله پاستا را در آب جوش بپزید. سپس آن ها را آبکشی نمایید و مجددا به ظرف برگردانید. کوفته ریزه ها، سس، پنیر موتزارلا، باقی جعفری خرد شده، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، نمک، پودر فلفل سیاه و 1 قاشق غذاخوری کره را به پاستا اضافه و با آن مخلوط نمایید.
گوشت چرخ کرده بوقلمون 350 گرم
پاستا 250 گرم
پنیر موتزارلا 500 گرم (حدود 20 عدد)
گوجه گیلاسی 500 گرم
جعفری تازه ½ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ¼ پیمانه
نان سوخاری پودر شده ¼ پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
در یک ظرف بزرگ آب را با نمک به جوش آورید. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده بوقلمون، سیر چرخ کرده، پودر نان سوخاری، تخم مرغ زده شده، 2 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان، نصف جعفری خرد شده، 1 قاشق چایخوری نمک وکمی قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط نمایید. هر یک از کوفته ریزه ها را با 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت شکل دهید. (به این ترتیب 24 عدد کوفته ریزه خواهید داشت.)
در یک تابه، 1 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفته ریزه ها را در حدود 5 تا 7 دقیقه در کره سرخ کنید. 1.5 پیمانه آب به گوشت ها اضافه کنید، در حدود 10 تا 12 دقیقه آن ها را بپزید تا گوشت کامل پخته شود و تنها نصف پیمانه از مایع باقی بماند. گوجه ها را به مخلوط اضافه کنید تا آن ها نیز 1 دقیقه حرارت ببینند و نرم شوند.
در این فاصله پاستا را در آب جوش بپزید. سپس آن ها را آبکشی نمایید و مجددا به ظرف برگردانید. کوفته ریزه ها، سس، پنیر موتزارلا، باقی جعفری خرد شده، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، نمک، پودر فلفل سیاه و 1 قاشق غذاخوری کره را به پاستا اضافه و با آن مخلوط نمایید.
پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی آمریکا اصفهان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب دولت محمد اسلامی شورای نگهبان مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شهرداری تهران هواشناسی حجاب قتل زلزله آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری سلامت
خودرو مالیات سایپا قیمت طلا مسکن قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب سینما تلویزیون دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
سرطان دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ ناسا مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص کاهش وزن رژیم غذایی بیمه زایمان زیبایی دندانپزشکی افسردگی