چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ


لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ

این لقمه های بسیار خوشمزه مرغ مملو از ادویه های تند همانند زنجبیل هستند که در سس متشکل از سس سویا و فلفل غلتانده می شوند.

این لقمه های بسیار خوشمزه مرغ مملو از ادویه های تند همانند زنجبیل هستند که در سس متشکل از سس سویا و فلفل غلتانده می شوند. برای یادگیری روش پخت آنها در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

مرغ

۲ عدد سینه مرغ

۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۳ حبه سیر خرد شده

نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل

۱ پیمانه آرد

۳ عدد تخم مرغ همزده

روغن سرخ کردنی

سس

۵ قاشق غذاخوری کره

یک سوم پیمانه عسل

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش

طرز تهیه:

1- سینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.

2- در یک کاسه متوسط، مرغ، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.

3-روغن را درون قابلمه ریخته و بگذارید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد داغ شود.

4-آرد و تخم مرغ هم زده را در کاسه های جداگانه بریزید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بغلتانید. دوباره آن را درون آرد فرو کنید.

5- آنها را درون روغن انداخته و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و طلائی شوند.

6-یک تابه متوسط را روی حرارت ملایم بگذارید. کره را درون آن بیندازید تا آب شود. سپس سس فلفلی، سس سویا، عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.

7- مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید تا همه سطح آنها را بپوشاند.

8- این مرغ ها را می توانید با بلوچیز یا عسل تزئین و سرو کنید.