چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

ترش تره | طرز تهیه ترش تره گیلان


مواد لازم ترش تره گیلان



اسفناج تازه     1 کیلوگرم
سبزی (گشنیز، نعناع، جعفری، شوید)     500 گرم
روغن      به مقدار لازم
برنج خام      4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ      4 عدد
سیر      1 تا 2 بوته
 پیاز سرخ کرده      2 یا 3 قاشق غذاخوری
آب نارنج یا رب نارنج  به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی


ترش تره | طرز تهیه ترش تره گیلان


طرز تهیه ترش تره گیلان



    برنج را خیس کرده و با کمی نمک و مقداری آب می پزیم. اگر از لوبیای کشاورزی هم استفاده می کنید در همین مرحله همراه با برنج بپزید.
     سبزی های مخلوط را پاک کرده، شسته و ریز خرد می کنیم.
    سیر ها را با پهنای چاقو له کرده، کمی از آن را کنار گذاشته و بقیه را در کمی روغن سرخ می کنیم و بعد سبزی های خرد شده را به سیر اضافه و با هم در روغن تفت می دهیم.
    مخلوط سبزی و سیر را داخل برنج پخته شده می ریزیم و به سراغ اسفناج می رویم.
    اسفناج ها را کمی بزرگ تر از سبزی های دیگر خرد می کنیم و به غذا اضافه می کنیم.
    اگر آب خورش زیاد است آن را هم بزنید تا آبش به اندازه یک خورشت ساده جمع شود. وقتی آب غذا به مقدار کافی جمع شد آب نارنج یا رب نارنج را کم کم اضافه کرده، هم می زنیم و می چشیم تا به ترشی دلخواه برسیم. از آبغوره هم می توانید برای طعم ترش این غذا استفاده کنید.
    در اواخر طبخ و نزدیک به زمان سرو، کمی از سیر له شده  با زردچوبه داخل روغن تفت داده و  تخم مرغ ها را با نمک به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس مخلوط تخم مرغ را در غذا می ریزیم و هم می زنیم. پس از یک دو جوش غذا را سرو می کنیم.
 


ترش تره | طرز تهیه ترش تره گیلان

نکات تکمیلی در مورد ترش تره

ترش تره جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ترش تره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ترش تره ، طرز تهیه ترش تره گیلان