سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا
خوراکی های مضری که شما را به مرگ نزدیک می کند
خوراکی های مضر که نباید مصرف کرد

مواد غدایی مضر برای بدن


برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری ها باید مواد غذایی سالم مصرف شود. بر اساس تحقیقات، چندین گروه از مواد غذایی ارتباط مستقیمی با بروز سرطان دارند و با کاهش یا قطع مصرف آنها می توان تا حد زیادی ریسک خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.
اولین گروه پرخطر، میوه های تراریخته (تغییر ژنتیک داده شده) است و نمونه های آماری نشان می دهد که ابتلا به سرطان و بیماری های دیگر مثل آلرژی در افرادی که از این مواد غذایی مصرف می کنند، بیشتر است.
دسته دوم ماهی های پرورشی هستند که در استخرهای پرورش آبزی ها در محیطی تنگ و کم نور نگهداری می شوند. استفاده از آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از بروز بیماری های انگلی و قارچی توسط پرورش دهندگان ماهی می تواند باعث تجمع مواد سمی در بدن ماهی ها و ابتلای انسان به بیماری های مزمن و مرگبار شود.

مواد شیرین به ویژه قند و شکر و حتی شکر قهوه ای یکی دیگر از عوامل تهدیدکننده سلامت انسان ها به شمار می آید، زیرا باعث افزایش ترشح انسولین در بدن می شود. از طرفی سلول های سرطانی از خوراکی ها و مواد شیرین تغذیه می کنند و مصرف این نوع مواد بستر رشد و گسترش تومورها را فراهم می کند.
خوراکی های کنسرو شده هم عامل بسیار خطرناکی برای سلامت بدن محسوب می شود زیرا حاوی مقادیر بالایی از مواد نگهدارنده است و نیز در بدنه فلزی آن انواع مواد سمی وجود دارد که از عوامل اصلی ابتلای انسان به سرطان است.
پاپ کورن های حاضری که در مایکروفر آماده می شوند نیز یکی دیگر از خوراکی های ایجادکننده سلول های سرطانی است. رایحه ای که این ماده غذایی پس از باز شدن بسته ایجاد می کند عامل بسیار جدی برای ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان ریه است.
کارشناسان بر این اساس توصیه می کنند افراد در صورت تمایل به مصرف پاپ کورن به صورت سنتی و با روش های عادی آن را تهیه کنند و از یک اسنک سالم لذت ببرند.

مواد غدایی مضر برای بدن
گوشت های کبابی و سرخ شده هم به دلیل تغییر در مولکول سلول ها تحت تاثیر حرارت به یک ماده خطرناک برای سلامتی بدن تبدیل می شوند و مسبب بسیاری از سرطان ها بویژه سرطان روده بزرگ و سرطان های گوارشی هستند.
کارشناسان توصیه می کنند افراد در وعده های غذایی خود از گوشت بخارپز یا پخته استفاده کنند و کمتر سراغ خوراکی های سرخ شده بروند.مواد غذایی دودی دارای نمک فراوان و اکسید نیتریک هستند که هر کدام عاملی جدی برای ابتلای انسان به سرطان به شمار می روند.
در نهایت روغن های اشباع و آرد گندم سفید هم به دلیل تغییراتی که در ترکیب اصلی آنها داده شده به مواد سمی برای سلامت بدن تبدیل شده اند و کارشناسان توصیه می کنند افراد از این مواد خوراکی در وعده های غذایی خود استفاده نکنند.

مواد غدایی مضر برای بدن
کارشناسان همچنین توصیه می کنند افراد حتی الامکان از محصولات ارگانیگ برای تغذیه استفاده کنند.
خوراکی های مضری که شما را به مرگ نزدیک می کندایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست