چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

پیراشکی مرغ | طرز تهیه پیراشکی مرغ و بادمجان


مواد لازم برای پیراشکی مرغ و بادمجان
 
 
خمیر پیراشکی:یک بسته
سینه مرغ :یک عدد
بادمجان :3 عدد متوسط
گوجه فرنگی :3 عدد متوسط
نمک :به میزان لازم
زردچوبه :به میزان لازم
فلفل قرمز :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
 
 

پیراشکی مرغ | طرز تهیه پیراشکی مرغ و بادمجان
 
 
طرز تهیه پیراشکی مرغ و بادمجان
 
 
بادمجان ها را به قطعات مکعبی کوچک برش داده و سپس در روغن سرخ می کنیم تا هنگامی که نرم شوند .
سینه مرغ را به همراه نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه آب پز می کنیم .
گوجه را برش داده و به همراه سینه مرغ ریز شده به بادمجان ها اضافه کرده و تمام مواد را با هم تفت مختصری می دهیم .
خمیر پیراشکی  را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، به طوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .
مقداری از مواد را داخل خمیر ریخته سپس به شکل دلخواه خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند.
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیراشکی مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

پیراشکی مرغ ، طرز تهیه پیراشکی مرغ و بادمجان