جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
ژله میوه | طرز تهیه ژله میوه
مواد لازم برای ژله میوه
طرز تهیه ژله میوه
پودر ژلاتین :2قاشق سوپخوری
آب: 2 پیمانه
شکر: 150 گرم
اسانس مورد نظر: 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط :حدوداً یک کیلوگرم
میوه ها را پوست کنده هسته آن را جدا کنید و برحسب نوع میوه به صورت تکه های هم اندازه برش دهید.
قالب مورد نظر را با آب سرد بشویید و آب اضافه را خالی کنید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس قالب را با میوه پرکرده و مجدداً به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کنید، روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود. مواد را کنار بگذارید تا خنک و در عین حال سنگین شود.
مواد آماده را روی میوه ها بریزید و قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قراردهید؛ سپس در ظرف مورد نظر برگردانید.
از این ژله می توانید به همراه بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه و خاص استفاده کنید.
ژله میوه جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ژله میوه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست