جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

ژله میوه | طرز تهیه ژله میوه


مواد لازم برای ژله میوه
 
پودر ژلاتین :2قاشق سوپخوری
آب: 2 پیمانه
شکر: 150 گرم
اسانس مورد نظر: 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط  :حدوداً یک کیلوگرم
 

ژله میوه | طرز تهیه ژله میوه
 
طرز تهیه ژله میوه
میوه‎ ها را پوست کنده هسته آن را جدا کنید و برحسب نوع میوه به صورت تکه های هم اندازه برش دهید.
 قالب مورد نظر را با آب سرد بشویید و آب اضافه را خالی کنید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس قالب را با میوه پرکرده و مجدداً به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کنید، روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود. مواد را کنار بگذارید تا خنک و در عین حال سنگین شود.
مواد آماده را روی میوه ها بریزید و قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قراردهید؛ سپس در ظرف مورد نظر برگردانید.
 از این ژله می توانید به همراه بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه و خاص  استفاده کنید.
 
 


ژله میوه | طرز تهیه ژله میوه
 

نکات تکمیلی در مورد ژله میوه

ژله میوه جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ژله میوه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

ژله میوه ، طرز تهیه ژله میوه