پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد انار


موادلازم:

پرتقال                         3 عدد
انار                             1عدد
آب پرتقال طبیعی           1/4 لیوان
خامه                           4 قاشق غذا خوری
وانیل                           کمی
شکر                           1 تا 2 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای بدون نمک  3 تا 4 قاشق غذا خوری
خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه :
ابتدا پنیر را به مدت نیم ساعت در آب گذاشته تا نمک آن گرفته شود. پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد انار

سالاد انار جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
سالاد انار را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد انار