پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

تورت لیمو


تورت لیمو

● مواد لازم:
▪ سفیده تخم مرغ - ۶ عدد
▪ کمی وانیل
▪ کرم تارتار - یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ شکر - ۲ لیوان
▪ زرده تخم مرغ - ۹ عدد
▪ آب لیموترش - نصف لیوان
▪ پوست رنده شده لیموترش - یک قاشق غذاخوری …

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ - ۶ عدد

کمی وانیل

کرم تارتار - یک هشتم قاشق مرباخوری

شکر - ۲ لیوان

زرده تخم مرغ - ۹ عدد

آب لیموترش - نصف لیوان

پوست رنده شده لیموترش - یک قاشق غذاخوری

خامه غلیظ - ۴ لیوان

پودر قند - دو و دوسوم لیوان

پودر دارچین - به میزان کافی

طرز تهیه:

برای تهیه مرنگ، سفیده تخم مرغ را در ظرف بزرگی بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس وانیل و کرم تارتار به آن اضافه کنید و با سرعت ملایم با همزن بزنید تا کمی شکل بگیرد. به طور تدریجی یک لیوان شکر، هر بار ۲ قاشق غذاخوری به آن اضافه کنید. همچنان با سرعت بالا هم بزنید تا سفت شده، شکر ذوب شود. مرنگ را در کف و بغل قالب چرب شده و مناسب پهن کنید و به مدت یک ساعت در درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس فر را خاموش کنید و بدون این که در فر را باز کنید بگذارید برای مدت یک ساعت در فر بماند. پس از گذشت یک ساعت از قالب در بیاورید و روی سینی سیم دار قرار دهید تا خنک شود. زرده تخم مرغ و بقیه شکر را در کاسه ای بریزید و روی قابلمه ای حاوی آب در حالت جوش ملایم قرار دهید و هم بزنید. سپس آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن در یخچال قرار دهید. در ظرف دیگری، خامه را بزنید تا شکل بگیرد، پودر قند را به آن اضافه کنید و زدن را ادامه دهید تا سفت شود. نیمی از خامه را روی مرنگ پهن کنید، سپس مخلوط زرده و لیمو و سپس بقیه خامه را بریزید. سپس روی خامه کمی دارچین بپاشید و تورت را برای یک شب کامل در یخچال بگذارید تا ببندد.