دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
طرز تهیه مارچوبه و تخم مرغ تنگاب پز با کره ی بالزامیک | ایران کوک
- مارچوبه 250 گرم
- پنیر پارمزان یک قطعه
- سرکه انگور سفید 1 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ 2 عدد ، تا حدامکان تازه باشد
- روغن آفتاب گردان یا گیاهی 1 قاشق سوپخوری
- کره بدون نمک 25 گرم
- سرکه بالزامیک 1 قاشق چایخوری
- نمک دریا
- فلفل سیاه
مارچوبه و تخم مرغ تنگاب پز با کره بالزامیک
بیشتر دستورپخت های مارچوبه شامل بخارپز کردن یا جوشاندن آن است. اما کباب کردن یا حتی تُست کردن آن بسیار جالب است. به این شکل مارچوبه ها کاملا شاداب باقی می مانند و بخش سخت آنها مجددا پخته می شود. برای کسب بهترین نتیجه، مارچوبه را در همان روز مصرف خریداری کنید و به دنبال مارچوبه های سفت، جوان و نوک سبز باشید.
طرز تهیه: 5 سانتیمتر از انتهای مارچوبه ها را ببرید زیرا بسیار سفت است. با استفاده از پوست کن پنیر پارمیزان را برش بزنید.
قابلمه ی گودی برداشته و آب را درون آن به جوش بیاورید. سرکه سفید را به آن اضافه کرده و نمک بزنید. یک تخم مرغ را درون یک کاسه ی کوچک یا فنجانی بشکنید. هنگامی که آب به جوش آمد با یک قاشق سوراخ دار آن را هم بزنید تا گردابی داخل آن ایجاد شود.
به آرامی تخم مرغ را درون گرداب سُر دهید. پس از اینکه مجددا به جوش آمده سه دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ به آرامی بپزد یا تا زمانی که زرده و سفید خود را بگیرند. درهمین زمان تخم مرغ دوم را در کاسه بشکنید.
تخم مرغ قبلی را با قاشق سوراخ دار از قابلمه بردارید، سپس آن را به کاسه ای حاوی آب داغ ( نه جوش) منتقل کنید. این کار تخم مرغ اول را گرم نگه می دارد تا زمانی که تخم مرغ دوم را تنگاب پزکنید.
هنگامی که تخم مرغ دوم به جوش آمد شروع کنید به پختن مارچوبه. یک ماهیتابه ی بزرگ را روی حرارتِ زیاد گرم کنید و سپس روغن را اضافه نمایید. مارچوبه را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه بپزد، این زمان بسته به ضخامت ساقه های آن دارد. مدام آن را هم بزنید تا زمانی که طلایی شده و زیر دندان ترد شود.
ماهیتابه را از روی گاز بردارید و اجازه دهید چند ثانیه خنک شود. کره و سرکه بالزامیک را بیفزایید و اجازه دهید کره ذوب شود.
مارچوبه را در بشقاب بکشید، مقداری کره و بالزامیک روی آن بریزید. تخم مرغ ها را از آب درآورید (می توانید آب زیر آن را با یک دستمال تمیز خشک کنید)، آن را روی مارچوبه ها قرار دهید. برش های پارمزان را روی آنها پخش کنید. روی تخم مرغ نمک و فلفل ریخته و سرو کنید.
- حاضر است در : 20 دقیقه
- وعده: صبحانه, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : املت و کرپ
- مواد لازم : پنیر پارمزان, تخم مرغ, روغن, سرکه, سرکه بالزامیک, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست