پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پوره ماهی | ایران کوک
مواد لازم
- فیله ماهی بدون استخوان 200 گرم
- پیازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوری
- آب لیموترش 2 قاشق مرباخوری
- سس خردل 1 قاشق مرباخوری
- ماهی دودی 200 گرم
- کره 1/2 فنجان
- فلفل 1/8 قاشق مرباخوری
- نان باگت
پوره ماهی
طرز تهیه: یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 25 دقیقه
- وعده: پیش غذا, سحری, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پوره
- مواد لازم : آبلیمو, پیازچه, سس خردل, کره, ماهی, نان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست