شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

خوراک بیفتک اسپانیایی


خوراک بیفتک اسپانیایی

● مواد لازم
▪ گوشت گوساله: ۳ عدد
▪ لیمو: نصف یک عدد
▪ گشنیز: چند برگ

● طرز تهیه
روی یک تخته مقداری نمک و فلفل بریزید و ران‌ها را روی مواد بغلتانید روغن زیتون روی آن بپاشید و بگذارید …

مواد لازم

گوشت گوساله:

۳ عدد

لیمو:

نصف یک عدد

گشنیز:

چند برگ

طرز تهیه

روی یک تخته مقداری نمک و فلفل بریزید و ران‌ها را روی مواد بغلتانید روغن زیتون روی آن بپاشید و بگذارید تا کمی خود را بگیرد.

استیک‌ها را درون یک ظرف نسوز گذاشته و برگ‌های گشنیز را روی‌ آن قرار دهید بعد آن را داخل فر و بگذارید تا به مدت ۶ دقیقه نیمه‌پخته شود، البته اگر دوست دارید می‌توانید برای مدت بیشتری آن را در فر نگه دارید این به سلیقه شما برمی‌گردد. هرچند دقیقه یک‌بار آن را به طرف دیگر برگردانید.

در آخر استیک‌ها را روی یک تخته چوبی قرار داده با یک چاقوی تیز برش دهید و لیمو را نصف کرده و کنار ظرف آن قرار دهید.