پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
طرز تهیه باقلوا گردو و کشمش شکلاتی مخصوص ماه رمضان | ایران کوک
![طرز تهیه باقلوا گردو و کشمش شکلاتی مخصوص ماه رمضان | ایران کوک](/web/imgs/29/16/4tgar1.jpeg)
- پودر شکر 1 فنجان
- شکر قهوه ای 1/4 فنجان
- آب 1/2 فنجان
- زنجبیل 1/8 قاشق چایخوری
- میخک 1/8 قاشق چایخوری
- گردو نصف شده 2 فنجان
- شکلات تکه شده 1 فنجان
- کشمش 1 فنجان
- پودر شکر 2 قاشق
- دارچین 1 قاشق
- تخم مرغ کمی زده شده 1 عدد
- خمیر فیلو 11 عدد
- خامه قنادی کمی زده شده برای تزئین
باقلوا گردو و کشمش شکلاتی
طرز تهیه شیره باقلوا: یک شیر جوش مناسب انتخاب کنید و 1 فنجان شکر، شکر قهوه ای، آب زنجبیل و میخک را دروت آن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر خوب حل شود. اجازه دهید تا شربت 1 دقیقه بجوشد. (در حین هم زدن دقت کنید تا شکر کریستالیزه نشود.) سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. شربت را در یک بطری شیشه ای تمیز بریزید و تا زمان مصرف در دمای اتاق نگهداری کنید.
طرز تهیه مغزی باقلوا: در یک غذاساز نصفه گردوها را بریزید و شکلات، کشمش، شکر و دارچین را نیز به آن اضافه و با پالس کم آنها را کمی خرد کنید. مواد را به یک کاسه متوسط انتقال دهید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را کنار بگذارید.
طرز تهیه باقوا: فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد و سینی فر را در وسط فر قرار دهید. یک قاتلب ترجیحا فلزی مستطیلی انتخاب و کف ان را با کره چرب کنید.
یک خمیر فیلو روی تخته آشپزی قرار دهید و بقیه را جهت جلوگیری از خشک شدن با حوله آشپزی تمیز بپوشانید. با قلمو آشپزی کمی کره روی یک خمیر فیلو بمالید. یک لایه دیگر خمیر فیلو روی آن قرار دهید و روی آن را کره بمالید. کف قالب مورد نظرتان را با خمیر دو لایه فیلو پر کنید، طوری که خمیر در طول قالب باشد و سطح کره زده بالا قرار بگیرد. سپس یک خمیر فیلو را کره بمالید و سپس آن را به شکل مستطیلی تا کنید. روی آن را کره بمالید و به همین ترتیب خمیر های فیلو دیگری را حاضر کنید و روی لایه کف قالب قرار دهید.
نصف مواد مغزی را کف قالب روی خمیر های فیلو پخش کنید. یک لایه خمیر فیلو کره زده شده را روی آن قرار دهید و مجددا از مواد مغزی روی آن بریزید. مانند لایه های فیلو کف قالب 3 لایه خمیر فیلو کره زده شده روی مواد قرار دهید و سطح قالب را کاملا بپوشانید. خمیر لایه آخر را از کناره و گوشه ها به سمت زیر ببرید و خوب به کره اب شده آغشته کنید.
به کمک یک چاقو پهن و تیز باقلوا ها را به صورت لوزی یا مربع ببرید. سپس قالب را در به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا روی باقلوا طلائی رنگ و کمی برشته شود. وقتی قالب را از فر بیرون آورید سریعا شیره باقلوا را روی آن بریزید. سپس اجازه دهید تا باقلوا در دمای اتاق خنک شود.
- برای: 24 نفر
- حاضر است در : 95 دقیقه
- وعده: افطار, دسر, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : شیرینی خشک و شیرینی تر
- مواد لازم : آجیل, ادویه, پودر قند, تخم مرغ, خامه, خمیر فیلو, دارچین, شکر, شکلات, کشمش, گردو
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت
تهران قتل مسکو هواشناسی تب دنگی پلیس وزارت بهداشت سلامت قوه قضاییه خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران
تورم خودرو مسکن قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه بازار خودرو قیمت خودرو دلار دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس
زنان تلویزیون سینما تئاتر سینمای ایران بازیگر تخت جمشید علیرضا قربانی رسانه ملی کنسرت
دانش بنیان ماهواره کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه جو بایدن فلسطین ترکیه دونالد ترامپ غزه جنگ غزه اسرائیل فرانسه چین اوکراین
فوتبال استقلال یورو 2024 سپاهان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال لیگ برتر جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران نقل و انتقالات
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ گوگل اینستاگرام سامسونگ اپل ایرانسل روزنامه چشم
کاهش وزن دیابت خواب قهوه سرطان مغز مو فشار خون گلابی