پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
آیا همه باید از ایدههای شما استقبال کنند؟
آیاوقتی یک ایده خلاقانه به ذهنتان میرسد، باید دیگران آن را تایید کنند تا با ارزش محسوب شود؟ تقریبا پاسخ اکثر افراد به این سوال منفی است. مردم اغلب دوست دارند برای رسیدن به یک خلاقیت، خود را مستقل نشان دهند. چرا شما از دیگران نظرخواهی میکنید؟ اگر آنها با شما مخالفت کنند چه کار میکنید؟ چه بر سر ادعای شما مبنی بر انجام کار به تنهایی میآید؟
داستان کوالکام را شنیدهاید؟ به کلمه «CDMA» که مخفف Code Division Multiple Access است دقت کنید. حالا به تلفن همراهتان نگاه کنید و دوباره به این چهار حرف! این چهار حرف کارکرد تلفن شما را ممکن کردهاند. اگر میخواهید از کسی تشکر کنید، اروین جیکابز (Irwin Jacobs) و تیمش در کوالکام را فراموش نکنید. چند سال قبل در حالی که اروین جیکابز، بار کوالکام را به دوش میکشید، دنیا با دیده تردید به تلاش آنها برای تبدیل فنآوری دسترسی چندگانه تقسیم کدی CDMA به یک سیستم استاندارد بی سیم نگاه میکرد. پیچیدگی بسیار زیاد این سیستم باعث نشد تا تیم جیکابز از ادعای خود کنارهگیری کنند. اما تردیدها تا جایی افزایش یافت که برخی از حرفهایها هم به سخن وادار و از این طرح انتقاد کردند. حتی بعضی از کارکشتههای این فن از دانشگاه استنفورد معتقد بودند که کارهای وی در تضاد با قوانین فیزیک است. اگر شما چنین وضعیتی را تجربه کرده باشید یا با افراد مردد کار کرده باشید، میتوانید تصور کنید که چه فشاری بر سر جیکابز و هم تیمیهایش بود.
اما امروزه به وضوح میدانیم که کوالکام با موفقیت فنآوری دسترسی چندگانه تقسیم کدی را به صنعت آورده است. این پیروزی بسیار قدرتمندتر از تردیدهای اولیه بود. با تمام مخالفتهایی که در سر راه CDMA بود، بررسیهای خوبی توسط اروین و تیمش شده بود. اگر حق با شما باشد، حتی در دریایی از تردید هم نجات خواهید یافت. همانطور که برای کوالکام اتفاق افتاد. آنها تا به امروز جوایز بسیاری را برای این خلاقیت که عموم با آن مخالف بودند، دریافت کردهاند.
همانطور که سرمایهدار پرجسارت مشهور، اندی راچ لف، میگوید: بخش شیرین کار برای کسی که یک نوآور است این است که درستی مطلبی را میداند که دیگران به آن اتفاق نظر ندارند.
اما اگر عقیده شما غلط باشد چه؟ اگر بدانید که اشتباه میکنید، با دیگران همصدا میشوید یا نه؟ معمولا پاسخ این است، جای سوال نیست: اگر اشتباه کنم به بقیه میپیوندم. اگر همه ما اشتباه کنیم کسی نمی تواند من را متهم کند. مطمئنا جایی که اشتباه کنم و تنها هم باشم دیگر یک فرد نادان هستم!
در بسیاری از شرکتها، ترس از نادان شمرده شدن بر آرزوی نابغه محسوب شدن غلبه میکند. ما انسان بوده و به همین دلیل آسیبپذیر هستیم. میدانیم اگر ادعای عجیب و غریبی کنیم، ممکن است خود را در خطر نادان شمرده شدن و بازخواست شدن قرار بدهیم. این در حالی است که اگر حرف ما درست باشد، هر چقدر مخالفتها بیشتر باشد، پاداش بیشتری خواهیم داشت. ولی مخالفان زیاد، ترس ما را بیشتر میکنند و به همین دلیل اغلب، مردم سکوت را گزینه بهتر میدانند و از نوآور بودن دوری میکنند.
مترجم: میثاق شمشیری
منبع:gallup
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست