سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
تارت کاراملی با شیره گردویی | ایران کوک
- آرد سفید 1و 1/2 پیمانه
- شکر آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
- کره خردشده 125 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- آب سرد 2 قاشق غذاخوری
- شکر آسیاب شده برای کارامل 3/4 پیمانه
- خامه پرچرب برای کارامل 2/3 پیمانه
- کره خرد شده برای کارامل 80 گرم
- گردو 3/4 پیمانه
- شیره طلائی 1 قاشق غذاخوری
-
4522 کالری
-
74 گرم چربی
-
67 گرم کربوهیدرات
-
9 گرم پروتئین
-
198 میلی گرم کلسترول
تارت کاراملی با شیره گردویی
تارت کاراملی با شیره گردویی یک شیرینی خوشمزه و فوق العاده جذاب است که می توانید آن را به عنوان عصرانه یا دسر سرو کنید. تارت کاراملی همراه با گردوی برشته شده طعمی عالی دارد و یک میان وعده ی هیجان انگیز را برای شما فراهم می کند. تهیه ی نان برای تارت کاراملی نیاز به صرف زمان و انرژی بیشتری دارد. اما اصلا نگران نباشید. اگر وقت کمتری دارید یا به هر دلیل تهیه ی نان تارت برای شما دشوار است می توانید از نان تارت آماده استفاده کنید.
طرز تهیه: آرد، شکر و کره را در غذاساز و یا مخلوط کن هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکپارچه شود و اگر لازم بود مجدداً مقداری آب سرد اضافه کنید. روی سطح یک سینی یا ظرف مسطح آرد بپاشید. خمیر را آنقدر ورز بدهید تا نرم شود و سپس آن را به شکل دیسکی گرد درآورید. خمیر را با روکش پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
در مدتی که منتظر آماده شدن خمیر هستید، شیره گردویی را به این ترتیب تهیه کنید: فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. گردوها و شیره طلائی را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا شیره سطح گردوها را بپوشاند. مخلوط را به صورت لایه ای روی سینی پخش کنید . ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته و طلایی رنگ شود. در این مدت گاهی آن را هم بزنید.
درجه حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید. قالب های تارت را چرب کنید. خمیر را با وردنه به قطر ۵ میلی متر پهن کنید و به صورت دایره هایی با سایز مناسب با قالب خود ببرید. خمیرها را در قالب ها پهن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دریخچال قرار دهید.
قالب ها را روی سینی فر قرار دهید و روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی کاغذ را از برنج خام بپوشانید. وزن برنج باعث می شود خمیر شما پف نکند و با همان ضخامت اولیه پخته شود. خمیرهای تارت را به مدت ۱۲-۱۴ دقیقه در فر قرار دهید تا لبه های آن طلایی شود. سپس کاغذ روغنی و برنج را خارج کنید و مجدداً خمیر را به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح زیر نان های تارت هم طلایی شود.
روکش کاراملی را تهیه کنید: شکر را در ماهیتابه ریخته و روی شعله ی اجاق با درجه حرارت متوسط قرار دهید. به مدت ۵ یا ۶ دقیقه بدون هم زدن به پختن ادامه دهید یا تا زمانی که شکر طلایی رنگ شود. حرارت شعله را کم کنید. خامه را اضافه کنید. ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا مخلوط نرم و یکدست شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و کره را اضافغه کنید. هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. ۵ دقیقه صبر کنید تا کارامل سرد شود. حال کارامل را داخل نان های تارت بریزید و شب تا صبح آن ها را در یخچال نگاه دارید. تارت ها را با شیره گردویی تزیین کنید و تارت کاراملی خود را سرو نمایید.
نکته: می توانید تارت را در سایز بزرگ درست کنید، یا از نان های تارت کوچک یک نفره استفاده کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 435 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : آرد, خامه, شکر, کره, گردو
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت پلیس شورای شهر تهران سازمان هواشناسی قتل
خودرو سایپا قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو چین بانک مرکزی مالیات
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه تئاتر فیلم زنان رسانه ملی بازیگر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اینستاگرام تسلا ناسا اپل فناوری تبلیغات ماه گوگل همراه اول آیفون بنیاد ملی نخبگان
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری هندوانه