چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
طرز تهیه شیرینی عسل دارچینی با قالب برفی | ایران کوک
شیرینی عسل دارچینی
کره 250 گرم . آرد 2 لیوان . خاک قند 1 لیوان . تخم مرغ 1 عدد
عسل 2 قاشق . دارچین 1 قاشق چایخوری . قالب مدل برف
طرز تهیه: مخلوط کن را حاضر کنید و 3/4 لیوان خاک قند و کره و آرد را باهم مخلوط کنید تا جایی که مخلوط گلوله گلوله شود. تخم مرغ و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شیرینی خوب یکدست شود.
خمیر را بردارید و روی تخته آشپزی پوشیده شده با آرد قرار دهید و آن قدر آن را ورز دهید تا خمیری یکدست فراهم شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و آنها را گرد کنید و داخل پلاستیک بپیچید. خمیر ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیرها را از یخچال بیرون بیاورید و آنها را با وردنه صاف کنید تا ضخامت خمیر تقریبا 5 میلی متر باشد. از قالب برفی استفاده کنید و شیرینی ها را با قالب ببرید.
کاغذ شیرینی را در سینی فر پهن کنید و شیرینی ها را درون آن قرار دهید. آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند. هنگامی که شیرینی ها حاضر شدند، خاک قند باقی مانده و دارچین را باهم مخلوط کنید و روی شیرینی ها بپاشید و آنها را سرو کنید!
- دسته بندی دستور آشپزی : شیرینی خشک و شیرینی تر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست