دوشنبه, ۱۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 3 June, 2024
تست کاپ - طرز تهیه تست های فنجانی شکم پر | ایران کوک
تست کاپ
نان تست 10 عدد . روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری . تخم مرغ مقدار لازم
طرز تهیه : نان های تست را با لیوان به شکل گرد قالب بزنید سپس نان ها را با وردنه کمی پهن کنید تا نازک شود.
داخل قالب های کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید و نان ها را داخل قالب ها قرار دهید و با فشار دست نان ها را به ته قالب بچسبانید.
داخل هر نانی که در قالب قرار داده اید 1 تخم مرغ بشکنید و روی آن نمک و فلفل بزنید ( دقت کنید دیواره های قالب به تخم مرغ آغشته نشود ).
قالب را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی و تخم مرغ ها بسته شوند ، پس از پخت اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس سرو کنید.
نکته ها : میتوانید برای داخل تست از مواد دیگری نیز استفاده کنید ، میتوانید با همین روش و بدون تخم مرغ نان ها را تست کنید و داخل آن را با سالاد الویه ، سالاد مرغ و … پر کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم امام خمینی ریاست جمهوری ایران محمود احمدی نژاد ستاد انتخابات کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 شورای نگهبان
هواشناسی جاده چالوس بارش باران سازمان هواشناسی ژاپن سرقت شهرداری تهران فضای مجازی پلیس دستگیری قتل آموزش و پرورش
حقوق بازنشستگان مسکن تهران وام ازدواج قیمت خودرو قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو
تلویزیون سینما سینمای ایران سریال شعر رسانه ملی تئاتر کتاب
هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی فناوری ویروس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه لبنان آمریکا حماس روسیه چین جو بایدن ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید جواد نکونام باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر ایران مس رفسنجان لیگ برتر فوتبال ایران
همراه اول باتری مایکروسافت ایلان ماسک اپل تلگرام مریخ
استرس گرمازدگی ویتامین افسردگی خودکشی سیگار بارداری قهوه