جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
بستنی جلاتو - طرز تهیه بستنی ایتالیایی جلاتوی شکلاتی | ایران کوک
مواد لازم
- شکلات نرم 1 شیشه متوسط
- شير 3 لیوان
- موز 4 عدد
- عسل 3 قاشق غذاخوری
بستنی جلاتو شکلاتی
جلاتو ( Gelato ) نوعی بستنی ایتالیایی بسیار خوشمزه است که نسبت به بستنی های رایج دارای چربی کمتر و بافت نرم تری میباشد.
طرز تهیه : شکلات نرم ( نوتلا یا هر مارک دیگری ) ، عسل و شیر داغ را روی بخار آب مخلوط کند و هم بزنید تا یکدست شوند سپس موزهای له شده ( موزها را با میکسر بزنید ) را اضافه کنید و مجدد بزنید تا تمام مواد بخوبی باهم مخلوط شوند.
مایه بستنی را درون کاسه بریزید و حدود 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید ، هر 1 ساعت بستنی را با مخلوط کن بزنید ( با چنگال هم میتوانید مخلوط کنید اما مخلوط کن بافت بهتری به بستنی میدهد ) ، بستنی آماده را در ظرف مناسب بریزید و با سس شکلاتی سرو کنید.
نکته ها : بهتر است از موزهای بسیار نرم برای تهیه این بستنی استفاده کنید ، میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.
- حاضر است در : 300 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : بستنی و کیک بستنی
- مواد لازم : شکلات, شیر, عسل, موز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل