سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
سوخاری گیاهی - طرز تهیه گل کلم سوخاری | ایران کوک
گل کلم سوخاری
گل کلم 1/2 عدد . آرد نخودچی 1 لیوان . پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری . گشنیز مقداری
جوش شیرین یا بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری . پودر سیر 1 قاشق چایخوری . فلفل مقداری
طرز تهیه : گل کلم را بشویید و به تکه های درشت خرد کنید ، داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس گل کلم ها را داخل آب جوش بریزید و 15 دقیقه کناری قرار دهید ( پس از اضافه کردن گل کلم ، قابلمه را از روی حرارت بردارید ).
آرد نخودچی ، پودر زنجبیل ، پودر سیر ، جوش شیرین یا بکینگ پودر ، مقداری نمک و فلفل قرمز را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس به این مواد مقداری آب گرم اضافه کنید تا خمیری رقیق بدست بیاید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس گل کلم ها را به نوبت داخل خمیر رقیق بزنید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند.
پس از سرخ شدن گل کلم ها را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس روی آن مقداری گشنیز خرد شده بپاشید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گیاهی و گیاه خواری
سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مناظره مناظره انتخاباتی دولت مجلس شورای اسلامی
تهران وزارت بهداشت قتل هواشناسی آتش سوزی شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده حوادث سازمان هواشناسی سلامت پلیس
قیمت دلار قیمت طلا خودرو دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت خودرو بازار سرمایه بورس دلار حقوق بازنشستگان قیمت سکه بانک مرکزی
علیرضا قربانی سینما تخت جمشید کتاب بازیگر تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی دفاع مقدس شهید کنسرت
دانشگاه تهران دانش بنیان حوزه علمیه وزارت علوم ماهواره وزیر علوم
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه اسرائیل روسیه فلسطین جنگ غزه فرانسه ترکیه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال استقلال پرسپولیس یورو 2024 کریستیانو رونالدو تیم ملی پرتغال باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات بازی
هوش مصنوعی همراه اول الکامپ نمایشگاه الکامپ سامسونگ موبایل اپل ایرانسل ربات نخبگان عیسی زارع پور
ورزش مغز تب دانگ لاغری چاقی ویتامین گرمازدگی کلسترول