شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سس پستوی کلم بروکلی | ایران کوک
مواد لازم
- کلم بروکلی خرد شده 1 پیمانه
- برگ ریحان 20 عدد
- دانه کاج یا گردو خرد شده 1/4 پیمانه
- پنیر پارمزان 1/4 پیمانه
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری
- سیر ریز خرد شده 1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون خالص 1/2 پیمانه
سس پستوی کلم بروکلی
طرز تهیه: کلم بروکلی و برگ های ریحان را در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. سپس میوه درخت کاج یا گردو خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
پنیر پارمزان، نمک، آب لیمو ترش و سیر را اضافه و مواد را به خوبی مخلوط کنید. روغن زیتون را بیفزائید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.
این سس خوشمزه را می توانید در تهیه اانواع ماکارونی و پاستا و ساندویچ های خوشمزه بکار بگیرید.
- حاضر است در : 10 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : آبلیمو, روغن زیتون, سبزیجات, سیر, کلم بروکلی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست